KAFANSKA TUČA U SELU KOD ŠIDA Evo u kakvom je stanju mladić nakon što je zadobio udarac sekirom po glavi!
Foto: Shutterstock

- Nakon što je izbila masovna tuča okupljenih ljudi ispred lokalne kafane deblji kraj izvukao je mladić koga je kako se sumnja S. K. udario sekirom po glavi - kaže izvor iz istrage i nastavlja:

- Mladić je odmah pao na zemlju i držao se za glavu, dok je krv šikljala iz njegove glave. Akteri tuče uznemirili su se, a neki su čak i pobegli. Ekipa Hitne pomoći je ubrzo došla na mesto incidenta, kao i policija.

Naš sagovornik dodaje da je mladić nakon tuče hospitalizovan u Opštu bolnicu u Šidu.

- Iako se isprva mislio da je povređeni mladić u teškom stanju, daljom dijagnostikom ustanovljeno je da nema preloma lobanje i nalazi se u stabilnom stanju. Zadržan je na bolničkom lečenju - kaže izvor upoznat sa slučajem.

- Za sada nije poznat motiv tuče, ali će to ustanoviti dalja istaga policije, koja je nakon tuče stavila lisice na ruke osumnjičenom.

Meštani Morovića kažu da je osumnjičeni dobro poznat lokalcima.

- S. K. često pravi probleme po selu, pa se nismo iznenadili kad smo čuli ko je akter tuče, ali smo se šokirali kad smo shvatili da je spreman da nekome smrska glavu sekirom - kaže jedan komšije i dodaje da se on bavis ečom drva.

Drugi komšija dodaje da uhapšeni s porodicom živi u Šidu, a da ovde dolazi, jer su mu tu roditelji, ali i posao.

- Povređeni mladić je koliko smo upoznati došao iz Bijeljine, živi u porodičnoj kući svog dede i babe, a s njim je tu i njegova devojka. Sve u svemu, ovo je katastrofa što se desilo i nadam se da će mladić biti dobro.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading