IZMASAKRIRAO KOLEGU JER NIJE HTEO DA SE DRUŽI S NJIM Ovako je uhapšen monstrum zbog svirepog zločina u Banjaluci! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube

On je nakon policijske potrage juče pronađen i uhapšen u kući na Starčevici, gde se krio nakon što je u naselju Borik, u blizini Studentskog doma, nasmrt izbo mladića.

Svirepo ubistvo snimile su kamere za video-nadzor na kojima se vidi kako Mandić ubada nožem Bogdanovića. On je, navodno, žrtvu ubo čak sedam puta. 

Okružno tužilaštvo saopštilo je da će predložiti pritov za osumnjičenog. 

Printscreen

 

Podsetimo, ubistvo se desilo sinoć nešto pre 20 časova. Kako se nezvanično saznaje, motiv je ljubomora.

Prema rečima izvora bliskog istrazi, ubici je smetalo što kolege na poslu nisu htele da se druže sa njim, pa je skovao monstruozan plan. Da je ubistvo planirao pokazuje i to što je pripremio odeću da se presvuče nakon zločina. Ipak, to mu nije pomoglo.

- On je ranije izašao s posla. Otišao je do kuće i uzeo ruksak u koji je stavio rezervnu odeću i nož. Njega je sakrio u obližnjem studentskom kampusu i otišao da čeka Bogdanovića. Nakon zločina otišao je po ruksak, presvukao se i stvari koje je nosio prilikom ubistva bacio u smeće - rekao je ranije naš sagovornik. 

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

 

Komentari (0)

Loading