UŽASNA TRAGEDIJA U ŠAPCU Suprugu i sina ostavio u stanu, pa sišao u podrum i aktivirao bombu
Foto: Dejan Briza

Prvi je od stanara reagovao predsednik kućnog saveta, a za njim i ostali. Nakon što su ugledali jeziv prizor, obavestili su policiju, a potom i Milanovu suprugu koja se sa sinom nalazila u njihovom stanu.

U Šapcu su mnogi poznavali Milana jer je imao stolarsku radnju. Komšije navode da je bio vredan čovek i posvećen porodici. Iz prvog braka ima sina koji je odrastao sa majkom, završio fakultet i sada živi u Novom Sadu.

- Milan je bio vredan i dobar čovek. Zajedno smo odrasli i nisam znao da ima bilo kakav problem, barem to nije pokazivao u javnosti. Bio je uvek raspoložen i spreman za šalu, ali i svakom da pomogne - rekao je komšija iz zgrade.

U Višem javnom tužilaštvu naveli su da je dežurni tužilac izvršio uviđaj i da je naložena obdukcija tela. Daljom istragom će se utvrditi detalji ove tragedije.

Služba urgentne psihijatrije prima pacijente 24 sata bez zakazivanja, bez knjižice i bez plaćanja, a Centar za mentalno zdravlje od 9 do 18 prima bez zakazivanja.

Ukoliko vam je potrebna pomoć, svakog dana možete pozvati i volontere Centra "Srce" od 14 do 23 časa na broj telefona 0800-300-303 ili im se obratiti mejlom na vanja@centarsrce.org, kao i preko četa na sajtu www.centarsrce.org.

Volonteri razgovaraju s ljudima koji su usamljeni, uznemireni, povređeni, tužni, očajni, nesigurni.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading