LUKA BOJOVIĆ NA OPREZU Po mraku obišao grobove kuma, oca i brata!
Printscreen/ Instagram/ 192.rs

Bivši vođa zemunskog klana Luka Bojović, dan nakon povratka u Srbiju iz Španije, gde je proveo 10 godina u zatvoru, posetio je grobove svojih najmilijih, brata Nikole, oca Vuka, kuma Miloradovića i prijatelja Radeta Rakonjca. Kako saznajemo, on je groblje obišao oko 21.30 sati, tek kada se uverio da nema novinara, ali ni eventualne opasnosti!

- U četvrtak su od ranog jutra do kasno uveče na groblju bile novinarske ekipe. Poslednja je otišla oko 19 sati. Nakon toga nekoliko likova se muvalo unaokolo, a onda se i Bojović pojavio. Stajao je kod grobova, rukom je dodirivao spomenike, a onda je sve utihnulo i izgubio se u mraku - rekao nam je jedan od radnika s groblja koga smo juče zatekli.

LUKA BOJOVIĆ NA OPREZU Po mraku obišao grobove kuma, oca i brata!

Foto: Alo.rs

 

Kada mu je brat ubijen, a otac umro, Luka nije mogao da prisustvuje njihovoj sahrani jer se u tom trenutku nalazio u španskom zatvoru. Kako je Alo! pisao, jutro nakon što je deportovan iz Španije, grob njegovog oca i brata obišao je nepoznati muškarac koji se osvrtao oko sebe, a onda upalio sveće, obavio telefonski razgovor i otišao. Izvor Alo! objašnjava da nije isključeno da je on bio u izvidnici.

LUKA BOJOVIĆ NA OPREZU Po mraku obišao grobove kuma, oca i brata!

Foto: Massnori Josida

 

- Moguće da je javio Bojoviću da su tu novinari, ali i da je imao drugi zadatak, kao i momci koji su tokom večeri prethodili Luki, a to je da se uveri da je sve bezbedno - kaže naš sagovornik i objašnjava da Lukina noćna poseta groblju deluje logično iz najmanje dva razloga.

- Luka je osoba koja ne voli da se eksponira, pogotovo ne medijski. Mislim da je želeo da izabere trenutak da bude sam prilikom posete svojima, što je i normalno. S druge strane, postoji nešto što se zove oprez, a Luka je oprezan, pogotovo što zna da mu je život ugrožen - rekao je izvor.

LUKA BOJOVIĆ NA OPREZU Po mraku obišao grobove kuma, oca i brata!

Printscreen

 

 

Drama na pomenu zbog dojave o bombi!

Prilikom pomena Lukinom bratu Nikoli u aprilu 2018. morala je da reaguje i policija, i to zbog dojave da je kod nadgrobnog spomenika postavljena bomba! Pretnje je policiji prijavila uprava groblja, nakon čega je kontradiverziona ekipa MUP pretražila teren. Policajci su detaljno pregledali okolinu, korišćeni su i psi tragači, ali ništa nije pronađeno, pa je pomen održan. 

 

Stručnjaci iz bezbednosnog sektora upozoravali su da bi Lukin povratak mogao biti tempirana bomba u podzemlju!

LUKA BOJOVIĆ NA OPREZU Po mraku obišao grobove kuma, oca i brata!

Foto: Alo.rs

 

 

- Činjenica je da postoje neraščišćeni računi između njega i mnogih kriminalnih grupa i pojedinaca u Beogradu, i uopšte na ovoj teritoriji, pre svega jer mu je ubijen brat! Iz tih razloga se smatra da je on tempirana bomba i postavlja se pitanje da li je uspeo da sačuva konce iz zatvora, svoju grupu, svoj klan, ko su pripadnici „škaljaraca“ s kojim će sada da sarađuje - naveo je za Alo! bivši operativac DB-a Božidar Boža Spasić.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading