SEKIROM MU POLOMILI LOBANJU I NOGE Svi detalji napada na mladića u trafici u Zemunu! (FOTO)
Foto: Alo.rs

Kako saznajemo, napad se dogodio u 23.30 časova kada je žrtva prolazila ulicom.

- Igor živi nedaleko od trafike pred kojom je napadnut. Mirno je šetao kada su se pojavila četvorica mladića, koji su ga najpre pojurili. Sustigli su ga između trafike i autobuske stanice. Bežao je na tu stranu verovatno misleći da će neko da mu pomogne. Na stanici je bilo ljudi, ali niko od njih nije smeo da reaguje u strahu za svoj život. On je uspeo da se otrgne i uleti u trafiku, gde su mladići počeli krvnički da ga udaraju - navodi naš izvor.

SEKIROM MU POLOMILI LOBANJU I NOGE Svi detalji napada na mladića u trafici u Zemunu! (FOTO)

Foto: Alo.rs

 

Napadači su žrtvu udarali tupim delom sekire u glavu i telo.

- Udarci su bili toliko jaki da su mu polomili lobanju i noge. Čak su mu jednu nogu i posekli. Radnici iz trafike odmah su pozvali Hitnu pomoć, koja je povređenog prevezla u Urgentni centar. Lekari se trenutno bore za njegov život. Policija je takođe brzo pristigla na mesto napada i zatekla velike tragove krvi. Potera za napadačima je u toku - kaže naš sagovornik.

Najpre se mislilio da je napadnuti mladić radnik trafike, ali se ispostavilo da nije i da se u njoj samo krio od nasilnika.

Komšija: Bilo ko je mogao da bude žrtva

Komšija povređenog mladića smatra da je on napadnut greškom.

- Nisam siguran da su baš njega hteli da pretuku. Možda su ga i pomešali s nekim. Ako su kojim slučajem bili pijani ili pod dejstvom droge, moguće je da su samo tražili žrtvu. Bilo ko je mogao da se nađe na meti - kaže ovaj Zemunac.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading