GRADILI BEZ GRAĐEVINSKE DOZVOLE Uhapšeno dvoje osumnjičenih
Alo

Po nalogu dežurnog zamenika javnog tužioca Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, od strane Policijske stanice Zvezdara doneto je rešenje o zadržavanju osumnjičenih M.S. i S.S. u trajanju do 48 časova, zbog postojanja osnova sumnje da su učinili krivično delo građenje bez građevinske dozvole.

Prema navodima krivične prijave Policijske stanice Zvezdara, osumnjičeni M.S. i S.S. su kao suvlasnici parcele na teritoriji te gradske opštine nastavili gradnju na objektu u izgradnji, iako su bili upoznati da je od strane Gradske građevinske inspekcije predmetno gradilište zatvoreno, te su dana 28.11.2022. godine policijski službenici izlaskom na lice mesta zatekli osumnjičene i utvrdili da se na objektu u izgradnji izvode radovi.

- Osumnjičeni M.S. i S.S. su danas saslušani u prostorijama Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu u prisustvu branioca, kojom prilikom su izneli svoju odbranu. Nakon saslušanja, tužilaštvo je Prvom osnovnom sudu u Beogradu podnelo predlog za određivanje pritvora prema osumnjičenom M.S. jer postoje osobite okolnosti koje ukazuju da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo, budući da je isti već osuđivan zbog izvršenja istog krivičnog dela, dok je u odnosu na osumnjičenu S.S. doneto rešenje o ukidanju zadržavanja - saopšteno je iz tužilaštvo.

U daljem toku postupka, tužilaštvo će ispitati svedoke, prikupiti materijalne dokaze i preduzeti druge radnje potrebne za donošenje odluke.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading