SRBIN UHAPŠEN U ITALIJI Bio član bande koja stoji iza brojnih pljački, a evo kojom bizarnom metodom su se koristili!
Foto: Shutterstock

Drska ekipa! Srbin (41) je uhapšen, dok su trojca preostalih članova  njegove bande uspeli da pobegnu, nakon filmske potere u Italiji zbog sumnje da stoje iza brojnih pljački! Utvrđeno je da su poput filmskih bandita, koristili folije za automobil, kako bi lakše menjali boju vozila i zavaravali trag.

Karabinjeri iz Venecije zaplenili su ukradeni novac i robu nakon duge potere za vozilom u kojem se nalazila četvoročlana banda lopova! Sumnja se da su upravo to vozilo koristili za pljačke, a na bizaran način su uspevali da umaknu policiji već duži period.

- Banda je uočila policijsku patrolu i počela je da beži! Policija ih je jurila od Kvarta di Altina, a zatim je vozilo prestignuto na jednoj prometnoj raskrsnici. Trojica muškaraca su uspela da izađu iz kola i trčeći pobegnu, dok je jedan uhvaćen i stavljene su mu lisice na ruke - navode italijanski mediji i dodaju bizarne detalje u vezi sa ovom grupom pljačkaša:

SRBIN UHAPŠEN U ITALIJI Bio član bande koja stoji iza brojnih pljački, a evo kojom bizarnom metodom su se koristili!

EPA/LUCA ZENNARO

 

- Reč je o Srbinu starom 41 godinu, prilikom hapšenja je pružao otpor, a kod njega je pronađen i alat koji je koristio prilikom pljačke. Kod njega su bili i ključevi raznih objekata, za koje se sumnja da su bili njihova meta. Karabinjeri su otkrili da je njihovo vozilo bilo predmet „umotavanja automobila“, tehnike kojom se folija nanosi na karoseriju vozila i tako se promeni njegova boja. Imao je sličnu sirenu koju koristi i policija, ali i tablice koje su bile ukradene u provinciji Verona - pišu lokalni mediji.

Kako se navodi, u vozilu su pronađeni zlatni nakit, odeća, štapovi za pecanje, novac keš, novčići, kutije za vino kao i alat za provale. Svi ukradeni predmeti su zaplenjeni i traga se za vlasnicima kojima će to biti vraćeno.

Utvrđuje se iza kojih se pljački stoji ova grupa.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading