OTKRIVENI DETALJI NASILJA NAD ŽENOM U BEOGRADU Komšija: Stalno su se čuli verbalni obračuni, a policija je dolazila svake treće nedelje
Tanjug

Komšije su nam potvrdile da Hitna pomoć i policija stalno dolaze u kuću ove porodice iz Beograda.

Jedan od stanara zgrade koja se nalazi pored doma nasilnika, posebno je ogorčen na situaciju u komšiliku i za medije je istakao da je više puta prijavljivao nasilje u toj porodici.

- Stalno su se čuli verbalni obračuni, a policija je dolazila svake treće nedelje. Čuje se prvo svađa, galama i krici, onda fizički obračun i lupanje raznih predmeta, čaša, flaša... Mi smo nasilje prijavljivali jer smo želeli da pomognemo. Komšiju možda ne prijaviš zbog glasne muzike, ali kada je u pitanju nasilje u porodici, to je obaveza - kaže nam komšija.

Državljanin Holandije nađen mrtav u hotelu! - Alo.rs

Podsetimo, komšije su nam rekle i da je osumnjičeni muškarac bivši policajac, a nasilje u nedelju je prijavila njegova supruga koja je čula da on dolazi i odmah pobegla iz kuće u policiju.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu.

O ovom porodičnom nasilju, oglasio se i MUP. Oni su saopštili da je osumnjičenom određeno zadržavanje do 48 sati, a Ministarstvo unutrašnjih poslova apeluje na građane da svaki vid nasilja u porodici prijave policiji besplatnim pozivom na brojeve telefona 0800 100 600 ili 192, koji su sve vreme dostupni.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading