LOŽI SE NA LISICE Uzbudio se dok su ga hapsili! (VIDEO)
Foto: Youtube/Printscreen

Pripadnici Uprave kriminalističke policije (UKP) razbili su bandu trgovaca ljudima s teritorije Požarevca koja je državljane Turske ilegalnim kanalima prebacivala u zemlje EU! Jedan od uhapšenih ostavio je sve u šoku jer je imao erekciju dok su mu stavljali lisice!

LOŽI SE NA LISICE Uzbudio se dok su ga hapsili! (VIDEO)

Foto: MUP Srbije

 

Pripadnici UKP, SBPOK i Uprave granične policije priveli su E. Š. (45), E. D. (52) i N . D. (48), dok će protiv jednog turskog i jednog srpskog državljanina biti podnete krivične prijave u redovnom postupku. Svi se terete za krivično delo nedozvoljen prelaz državne granice i krijumčarenje ljudi.

- Oni se sumnjiče da su od februara do novembra ove godine za više desetina turskih državljana omogućili da ilegalno pređu državnu granicu Srbije i Mađarske, a zatim daljim tranzitom ka zemljama Evropske unije - saopštio je MUP.

Jedna banda slala drogu u Tursku, druga Turke u EU!

Dok je banda iz Požarevca krijumčarila Turke u zemlje EU, grupa kriminalaca iz Niša je drogu slala u Tursku! Žandarmerija i UKP su prekjuče uhapsili osam članova ove grupe i zaplenili 80 kilograma marihuane!

Najpre je u Nišu uhapšen I. P. (29), kada je u kamionu kojim je upravljao pronađeno 30 kilograma marihuane. Osumnjičenom je određen pritvor do 30 dana, a policajci su u nastavku akcije uhapsili organizatora grupe A. R. (62) iz Preševa i njegovog sugrađanina Dž. I. (53), kao i I. M. (33), M. A. (33), P. M. (33), S. J. (23) i D. Ð. (28), svi iz Niša. Pretresom stanova i drugih prostorija koje su koristili u Nišu zaplenjeno je još 50 kilograma marihuane.
- Sumnja se da je po nalogu članova grupe vozač kamiona I. P. trebalo da preveze drogu u Tursku - saopštio je juče MUP.

 

To su činili tako što su najpre pribavljali overena pozivna garantna pisma pomoću kojih su državljani Turske ulazili u Srbiju. Potom su ih smeštali na teritoriji Požarevca, a onda, kada se steknu uslovi, odvozili nadomak Horgoša, gde su ih preuzimale nepoznate osobe. S njima su pešice, ilegalnim kanalima, ulazili u Mađarsku kako bi nastavili dalji put u zemlje EU. Za ovaj posao dobijali su 2.400 evra po migrantu!

LOŽI SE NA LISICE Uzbudio se dok su ga hapsili! (VIDEO)

Foto: MUP Srbije

 

Policija je prilikom pretresa stanova i drugih prostorija koje osumnjičeni krijumčari ljudi koriste pronašla i privremeno oduzela ukupno 118.000 dinara i 16.500 evra, mobilne telefone i vozilo koje je, kako se sumnja, korišćeno za krijumčarenje ljudi.

Međutim, prilikom upada policije u kuću jednog od osumnjičenih nešto drugo je policiju ostavilo u šoku. Dok su mu stavljali lisice na ruke osumnjičeni je imao erekciju! Da li se loži na lisice ili je prethodno veče koristio neka stimulativna sredstva, ostaje da se vidi! 

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading