POKRENUTA ISTRAGA PROTIV MAJKE MONSTRUMA Slavica brutalno tukla ćerku (3), raspisana potraga za babom koja je snimala nasilje!
Printscreen

Slavica je saslušana, svedoci su ispitani i obavljeno je psihijatrijsko veštačenje osumnjičene.

Takođe je doneta naredba za obavljanje drugih neophodnih veštačenja zbog utvrđivanja okolnosti pod kojima je majka Slavica Đilas izvršila pomenuto krivično delo koje je zbog načina i posledica izazvalo veliko uznemirenje i intresovanje javnosti.

Svedok Lidija Đilas nije dostupna državnim organima i poslednji put je viđena u televizijskoj emisiji 29. oktobra kada je govorila o batinama i za njom je raspisana potraga.

POKRENUTA ISTRAGA PROTIV MAJKE MONSTRUMA Slavica brutalno tukla ćerku (3), raspisana potraga za babom koja je snimala nasilje!

Društvene mreže

 

Drugo osnovno javno tužilaštvo zatražilo je od sudije za prethodni postupak Drugog osnovnog suda da Slavici produži pritvor.

Podsetimo, Slavica je uhapšena nakon što je njena majka Lidija na društvenim mrežama objavila snimak na kojem se vidi kako majka udara devojčicu (3) po glavi držeći je za ruke da ne bi mogla da se brani. Odmah je reagovao Centar za socijalni rad, koji je decu, dečaka i devojčicu, sklonio iz porodice. Međutim, policija tada nije zatekla Slavicu u kući, pa je raspisana potraga za njom.

Nešto kasnije, nakon što je njena majka Lidija u medijima iznela sijaset optužbi na račun ćerke, navodeći između ostalog da je Slavica psihički bolesnik i promiskuitetna osoba, Slavica se pojavila pred kućom. Novinarima je rekla da je noć provela na groblju i branila se da je morala da bije ćerku jer se bojala za sinovljev život!

- Majka me je pozvala i rekla: „Sad da tučeš ćerku ili ću ti ubiti sina.“ Ona je to sve snimila i objavila. To je uradila kako bi se osvetila što sam njenog muža Zorana (50) ranije prijavila policiji za nasilje - tvrdila je Slavica pre nego što je uhapšena.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading