ZLOČIN KOJI JE ŠOKIRAO MIRNO SELO KOD KRUŠEVCA Igorovo telo nađeno pored kauča, krvi je bilo po zidu i podu
Alo/ Dejan Briza

Zatučen je tupim predmetom. U trošnom domu živeo je u vanbračnoj zajednici sa ženom, čiji je sin kasnije optužen za saizvršilaštvo u ubistvu.

- Za Konjuh, koje je mirno selo, zločin je bio šok - navode meštani za “Novosti”. - To je sredina poznata po tradiciji, kalemarima, vrednim poljoprivrednicima. Kada se u toku dana pronela vest da je nađeno telo, niko nije mogao da veruje. Porodici su pomagali koliko su mogli. Pokojni Igor je voleo da popije, ali nije bio agresivan. Radio je dosta. Zato su mu dobri ljudi i ustupili kuću, da tu živi.

Upravo se u toj kući i povela tuča. Žrtva je izdahnula u dnevnoj sobi, pored kauča, gde su ostali veća lokva i tragovi prskanja krvi na obližnjem zidu. Najmanje tri udarca naneta su nesrećnom čoveku po glavi, a težinu nanetih povreda dodatno je pogoršao alkohol. Ubijeni je noć pre tragedije viđen u selu, u primetno alkoholisanom stanju.

Povređene dve osobe, mladić (22) zadobio teške povrede - Alo.rs

Sagovornici “Novosti” posvedočili su da Igor nije bio konfliktan. Nije strahovao za život, nije bio u sukobu sa ljudima u selu. Jedino se u kući, gde je neretko noćilo više ljudi, povremeno mogla čuti rasprava.

- Pred smrt se samo pribojavao da će im krov pasti i sve ih ubiti na spavanju - otkrio je poznanik porodice za “Novosti”. - Samo nekoliko dana pre nego da ga strada, strepeo je da će se urušiti karatavan. Krov je zato podupreo merdevinama kako bi bar za neko vreme sprečio katastrofu. 

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading