UHAPŠEN NASILNIK SA ZVEZDARE Bivši policajac ujedao ćerku i zeta, unuku udarao u glavu i stomak, oglasio se MUP!
Foto: MUP Srbije

On se sumnjiči da je 20. novembra ove godine, u stambenom objektu, nakon verbalne rasprave, fizički napao svoju ćerku, zeta i unuku.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu.

Ministarstvo unutrašnjih poslova apeluje na građane da svaki vid nasilja u porodici prijave policiji besplatnim pozivom na brojeve telefona 0800 100 600 ili 192, koji su sve vreme dostupni.

Podsetimo, nesvakidašnji slučaj porodičnog nasilja dogodio se kada je otac fizički nasrnuo prvo na svoju ćerku (43), zatim na zeta (46) i unuku, a incident je prijavila njegova žena (60).

Supruga već godinama trpi psiho-fizičko nasilje od strane muža. Porodica u kojoj se dogodilo nasilje nije želela da komentariše slučaj, a komšije koje žive u blizini kuće gde je živeo sa suprugom kažu da su policija i Hitna pomoć česti gosti na adresi nasilnika.

- U pitanju je bivši policajac, ali oni su uglavnom u kući i retko ih srećemo. Samo znamo da Hitna pomoć i policija baš često dolaze kod njih. Stalno se čuju svađe - rekao je komšija.

Kako saznajemo, celo leto se iz njihove kuće čula buka.

- Ovaj kraj je čudan i ima svakakvih ljudi, ali iz te kuće su se tokom leta stalno čuli krici. Nismo mogli ni da spavamo. Čudno je da je tek sad pritvoren i uhapšen - kaže komšija i dodaje da je nasilnik voleo da popije.

Podsetimo, muškarac je veče uoči slave, u nedelju, posle svađe ujeo ćerku, lupio joj šamar i udario u vrat, a takođe ujeo i zeta, dok je unuku udario u glavu i šutnuo u stomak.

Posle toga krenuo je svojoj kući, gde je bila njegova supruga koja je od straha pobegla iz kuće. Potom su sve troje došli u stanicu na Zvezdari. Supruga je u policiji potvrdila da je žrtva dugoogodišnjeg nasilja.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading