POZNATO STANJE POVREĐENIH U TUČI NA SLAVI U ALEKSINCU Jednom izvađena slezina, drugi ima povrede po licu i grudima!
Alo.rs/ M. Š.

- Pacijent star 21 godinu je zadobio povredu abdomena i operativno mu je uklonjena slezina. On je svestan trenutno i stabilan, a nalazi se u jedinici intenzivnog lečenja na Klinici za anesteziju i intenzivnu terapiju Univerzitetsko kliničkog centra u Nišu. Drugi pacijent star 53 godine ima povrede lica i grudnog koša, a njegovo stanje je trenutno stabilno. U toku je dodatna dijagnostika - kažu u UKC Niš.

Nakon tuče na krsnoj slavi u Aleksincu policija je uhapsila trojicu muškaraca zbog sumnje da su teško povredili pomenutu dvojicu gostiju sa kojima su prethodno zajedno sedeli za stolom.

-Zbog sumnje da su počinili krivično delo nanošenja teške telesne povrede određeno je zadržavanje za L.T. i A.B. iz Aleksinca, kao i protiv F.P. iz Svrljiga, saopštilo je Osnovno javno tužilaštvo u Aleksincu.

Iz OJT Aleksinac je potvrđeno da se sukob desio na proslavi krsne slave.

-Postoje osnovi sumnje da su telesne povrede nastale u tuči koja je bila posledica prethodne rasprave na proslavi krsne slave kod jednog od učesnika tuče, te su, radi saniranja povreda oba lica upućena u KC Niš, Klinike za anesteziju, gde su zadržani radi daljeg lečenja dok će zadržana lica, uz krivičnu prijavu, biti privedena na saslušanje u ovo tužilaštvo 23.novembra 2022.godine, saopteno je iz OJT Aleksinac.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading