POLICIJA I DALJE TRAGA ZA NAPADAČEM Ranjeni Dejan V. (47) u pucnjavi u Košutnjaku razgovarao sa inspektorima, evo šta je rekao!
Alo! ilustracija M.M.

Ceo slučaj preuzelo je Više javno tužilaštvo u Beogradu.

Prema našim informacijama, ranjeni je rekao "da zbog mraka nije video lice izvršioca". Na pitanje da li zna ko bi i zbog čega njega ranio tvrdio je da nema neprijatelje i da ne zna o čemu je reč.

On je podsetimo, upucan na trim stazi, a napadač mu je ispalio osam hitaca u noge.

- Kamere na licu mesta uopšte nisu radile što otežava istragu. On jeste bio u balonu za fudbal, a potom se odvezao u perionicu i zatim je upucan. Još ne zna ko je izvršilac, policija traga za njim - rečeno je za naš portal.

Podsetimo, Dejan V. je prethodno pio piće u balonu za mali fudbal sa braćom Asanović, javnosti poznatijom kao braća Bambalić, koji su vlasnici tog balona. U jednom trenutku Dejan je izašao iz balona da bi oprao automobil, a na povratku ka balonu mu je prišao napadač i pucao na njega. Prema rečima svedoka napadač je nosio hiruršku masku. Oni su ga privatnim kolima i prevezli u Urgentni centar.

Zanimljiv je podatak, da je upravo na istom mestu 2015. godine ranjen Nenad Asanović (50), javnosti poznat kao jedan od braće Bambalić. On je upucan na istom mestu gde i Dejan V. Napadač je pucao na Asanovića na parkingu ispred balona za fudbal, u Ulici Kneza Višeslava 72. Asanović je pogođen u butine.

Inače, braća Bambalić, Predrag i Nenad, srpskoj javnosti su bili poznati devedesetih godina. Bili su bliski sa Kristijanom Golubovićem i Aleksandrom Kneževićem Kneletom.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading