EKSKLUZIVNO! ZVICEROV ULTIMATUM VUKOTIĆU: Ako hoćeš mir između "škaljaraca i "kavčana", daj mi glavu ubice Roganovića!
Printscreen

„Vakat je za ime, je l’ sad dosta? Do 18. decembra u ponoć.“

Ovo je poruka koju je Radoje Zvicer, odbegli šef kavačkog klana, navodno poslao Igoru Vukotiću, rođenom bratu pokojnog vođe „škaljaraca“ Jovana Vukotića, kada su razgovarali o trajnom sklapanju mira između dva zaraćena kotorska klana.

Oni su, kako Alo! ekskluzivno saznaje, stupili u kontakt u decembru 2021. godine.

- Igoru Vukotiću je stigla poruka potpisana sa R. Z., u kojoj se navodi da mu do 18. decembra 2021. saopšti ime ubice Vladimira Roganovića, zvanog Vila, jednog od Zvicerovih najbližih saradnika, koji je izrešetan 21. decembra 2018. u Beču. Međutim, Igor na to nije pristao i zbog toga rat između „škaljaraca“ i „kavčana“ i dalje traje - navodi naš izvor.

beč

Foto: Printscreen

 

Kako dodaje, razgovor između Igora Vukotića i Zvicera usledio je nakon što je pokojni Jovan Vukotić više puta pokušao da sklopi mir sa šefom „kavčana“.

- Vukotiću je bilo dosta prolivanja krvi i zbog toga je odlučio da sedne za isti sto sa neprijateljem. On je preko svog čoveka poslao Zviceru poruku s ciljem da zakopaju ratne sekire. Međutim, Zvicer mu je posle izvesnog vremena najpre rekao da ne želi da razmatra ponudu - kaže naš izvor koji je imao uvid u njihovu presretnutu prepisku.

Nakon što je odbijen, Vukotić je kasnije još jednom pokušao da zaustavi rat.

- Šef „škaljaraca“ je tada na isti način, preko svog čoveka, poslao poruku Zviceru s istom namerom. Interesantno je da je tada dobio potvrdan odgovor. Zvicer je posle drugog pokušaja bio zainteresovan za primirje. Stupili su navodno u kontakt preko aplikacije „Grinskrin“. Vukotić je, opet uz pomoć prijatelja, koji je sada pokojni, sastavio uslove primirja i poslao ih Zviceru - objašnjava naš sagovornik.

Vođa „kavčana“ je pristao na te uslove i tvrdio da sa njegove strane više neće biti naručenih ubistava.

- Međutim, kada je gotovo sve bilo utanačeno, Zvicer je Jovanu Vukotiću poslao novu poruku u kojoj je i od njega zahtevao da mu saopšti ime osobe koja je odgovorna za ubistvo Roganovića. Naveo je da neće dalje da priča sve dok ne dobije odgovor, ali da svejedno neće preduzimati nikakve akcije i naručivati ubistva. Vukotić mu je odgovorio na poruku, navodeći da se Zvicer već osvetio za ubistvo Roganovića i da zaboravi na to - tvrdi izvor.

EKSKLUZIVNO! ZVICEROV ULTIMATUM VUKOTIĆU: Ako hoćeš mir između

Foto: Facebook

 

Vođe dva klana potom su nastavili komunikaciju, ali je Zvicer i dalje insistirao da mu Vukotić saopšti ime ubice Roganovića, ali i naručioca.

- Vukotić mu je tada još jednom objasnio da je likvidacijom u Atini osvetio svog prijatelja i rešio probleme. Tako mu je suptilno poručio da je jedna od žrtva iz Atine zapravo organizovala ubistvo Roganovića. To je bila poslednja poruka koju su njih dvojica razmenili - podvlači izvor.

Osveta na godišnjici ubistva Roganovića

Kako saznajemo, Zvicer je planirao da se osveti ubici Roganovića 21. decembra 2021. godine, i to na godišnjicu njegove smrti.  

Podsetimo, Roganović je ubijen u centru Beča, dok je Stefan Vilotijević, koji je bio s njim u društvu, ranjen u glavu.

EKSKLUZIVNO! ZVICEROV ULTIMATUM VUKOTIĆU: Ako hoćeš mir između

Foto: Facebook

 

Da je Roganović bio blizak porodici Zvicer, govori i činjenica da je Zvicerova supruga Tamara na dan ubistva Jovana Vukotića na Instagramu objavila Roganovićevu fotografiju i snimak kako slavi. Ona je s drugaricama pevala pesmu „Sude mi“. Kada je objavila Roganovićevu fotografiju, napisala je: „I ovako se smije moja vila“.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading