ADVOKAT UHAPŠENE BAKA NADE ZBOG DROGE PORUČUJE Ona je nevina i verujem da će se to dokazati!
Alo!/N. G./MUP

Sad sam dobro! U svojoj kući sam, pijem lekove. Ne želim više nikome i ništa da pričam i objašnjavam. Ostavite me na miru više svi!

Ovo je danas, jasno i glasno, kroz zatvorena vrata stana višespratnice, u Ulici Svetozara Papića, poručila Nada V. (78), koja je uhapšena u utorak u beogradskom naselju Galenika, sa rancem u kojem je policija pronašla 400 grama amfetamina, vagicu i nož.

Ona je u policiji, kao i na saslušanju u Tužilaštvu negirala delo koje joj se stavlja na teret - nelegalna proizvodnja i prodaja narkotika, tvrdeći da je "nevina", kao i da ranac koji je našla u svojoj bašti - nije njen.

Iako je Više javno tužilaštvo u Beogradu nakon saslušanja tražilo da se Nadi V. odredi pritvor zbog sumnje da bi mogla ponoviti delo, sud je doneo drugačiju odluku. Određena joj je mera zabrane napuštanja stana, odnosno kućni pritvor bez elektronskog nadzora.

ADVOKAT UHAPŠENE BAKA NADE ZBOG DROGE PORUČUJE Ona je nevina i verujem da će se to dokazati!

Šuma u kojoj je nađena drogaAlo!/N. G.

 

Dragan, sin Nade V., sa kojim su "Novosti" razgovarale dan nakon njenog hapšenja, i dalje je vidno zabrinut za majku, kao i tok postupka koji se vodi protiv nje.

- Izvinjavam se, ali advokat je majci i meni savetovao da ništa više ne pričamo - objasnio nam je Dragan ljubazno. - Mama je sad bolje, smirila se malo, ali još je uplašena. Ne mogu da dozvolim da je još više potresamo, a i zbog samog toka postupka, ona ne sme ništa da priča. Shvatite nas, i za sve što treba ubuduće se obratite preko advokata.

I Aleksandar Milosavljević, advokat osumnjičene bake Nade, za "Novosti" je rekao da je svoju klijentkinju savetovao da ne daje bilo kakve izjave.

- Rekao sam im i da u stan ne primaju nikoga osim bliske rodbine i ljudi koje dobro poznaju - kaže Milosavljević. - U protivnom, naročito mediji, mogu samo još više da naškode celoj situaciji, toku postupka, a pre svega mojoj klijentkinji, koja je stara, bolesna i uplašena posle svega što je doživela.

ADVOKAT UHAPŠENE BAKA NADE ZBOG DROGE PORUČUJE Ona je nevina i verujem da će se to dokazati!

Alo!/N. G.

 

Advokat podseća da Nada V. koja je penzionerka, kao ni njen sin, nikada nisu imali problem sa zakonom, niti im je policija dolazila na vrata.

- Ona je penzionerka. Bolesna je, ali nije dementna. Svojevremeno je vozila tramvaj! Hrabra je, ali sve ovo ju je mnogo iznenadilo i uplašilo. Naročito, jer tvrdim, ne samo kao njen branilac nego i kao čovek, da je moja klijentkinja zaista nevina. To će, verujem, dokazati i istraga, odnosno brojne radnje koje je Tužilaštvo naložilo da se urade. Iskreno se nadam da će se ova priča završiti na najbolji mogući način po Nadu - kaže advokat Milosavljević.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading