BAHATI VOZAČI ŠIROM SRBIJE Vozio na auto-putu suprotnim smerom
Foto: MUP Srbije

U protekla 24 sata, na području Južnobačkog okruga, dogodilo se 6 saobraćajnih nezgoda u kojima je jedna osoba poginula, dve su teško, a tri lakše povređene.

U istom periodu, na području Grada Novog Sada dogodilo se 5 saobraćajnih nezgoda u kojima je jedno lice poginulo, jedno je zadobilo teške, a jedno lake telesne povrede.

Policijska uprava u Novom Sadu je, 17. novembra, na području Južnobačkog okruga, otkrila i sankcionisala ukupno 447 prekršaja iz Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima.

Na ovom području, iz saobraćaja je isključeno 14 vozača i tri vozila, a zadržano je pet vozača, dva zbog vožnje pod dejstvom alkohola, jedan zbog nastavljanja ili ponavljanja prekršaja, a dva zbog nasilničke vožnje.

Za nasilničku vožnju tereti se vozač traktora u Baču koji je vozio sa više od 2 promila alkohola u organizmu, kao i Zrenjaninac koji je, na autoputu Beograd-Subotica, vozio kolovoznom trakom, namenjenom suprotnom smeru. On je, u skraćenom prekršajnom postupku, kažnjen sa 120.000 dinara, devet meseci zabrane upravljanja motornim vozilom i tri stotine časova rada u javnom interesu.

Ostali zadržani vozači će, uz prekršajnu prijavu, biti privedeni nadležnom prekršajnom sudiji.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading