ŠPANCI SE OPRAŠTAJU OD STRADALOG SRBINA Bio je omiljen u gradu, nikom nije jasno kako je stradao (FOTO)
Printscreen

Rakićević je bio veoma draga osoba u gradu, u koji je došao 90-ih godina, kada je izbio krvavi sukob na Balkanu, pišu španski mediji. Beživotno telo Srbina, koji je poslednjih godina bolovao od neurodegenerativne bolesti, rano ujutru video je prolaznik sa mosta i alarmirao policiju.

Pod naslovom „Kangas se oprašta od Rakasa“, portal elcomercio.es navodi da je Rakićević u gradu živeo tri decenije i bio veoma cenjen.

-Rođen je u Srbiji, a po dolasku u Toledo nastanio se u Španiji. Kada mu je istekla dozvola za boravak fudbali klub Kanikas ga je angažovao. Radio je kao kondicioni trener, a trenirao je i niže kategorije - piše portal i citira bivšeg predsednika kluba Ramona Hevija.

-Bio je veoma vredna i veoma aktivna osoba, bio je dobar komšija - rekao je on.

Rakićević se u Kangasu oženio kanuistkinjom Laurom i sa njom dobio decu. Lokalni portali pišu da je bio jedan od onih koji su se uvek maskirali i učestvovali na karnevalu na Dan Svetog Antonija, zajedno sa svojom decom i ostatkom porodice, formirajući neke od živopisnih grupa koje su paradirale prestonicom Kanguesa.

Srbin je bio sam kada se dogodio incident, pa su okolnosti pod kojima je stradao još uvek nepoznate. Telo je prebačeno na obdukciju koja bi trebalo da utvrdi uzroke smrti. Policija isključuje mogućnost da je ubijen.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading