NARKO - BABA NEGIRALA KRIVICU Išla sam da sadim gladiole!
Alo!/N. G./MUP

- Celu noć nisam oka sklopio zbog svega, verujte mi! Nadam se samo da će da je puste, žena je samo našla taj ranac i eto šta se dogodilo - kazao je za Alo! Dragan V. iz beogradskog naselja Galenika, sin starice Nade (78), koja je uhapšena u šumi u Zemunu sa 400 grama amfetamina.

Vest da je starica koja je na pragu osme decenije uhapšena s drogom, odjeknula je u utorak u Srbiji i izazvala šok. Interventna policija je u popodnevnim satima u beogradskom naselju Galenika kod Zemuna zatekla staricu u šumici s rancem u kojem je pronađeno 400 grama opojne droge amfetamin, vagica za precizno merenje, kao i jedan nož.

NARKO - BABA NEGIRALA KRIVICU Išla sam da sadim gladiole!

Šuma u kojoj je nađena drogaAlo!/N. G.

 

Nada je juče saslušana u Višem javnom tužilaštvu, gde je negirala krivicu, tvrdeći da je samo išla da obiđe svoje gladiole!

- Osumnjičena je na saslušanju negirala izvršenje krivičnog dela, tvrdeći da ranac nije njen. Nakon saslušanja, tužilaštvo je predložilo sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu da Nadi V. odredi pritvor da ne bi u kratkom vremenskom periodu ponovila krivično delo. Njoj se na teret stavlja krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga - navodi Više javno tužilaštvo.

Kako saznajemo, Nadi V. je određena mera zabrane napuštanja stana, bez elektronskog nadzora!

NARKO - BABA NEGIRALA KRIVICU Išla sam da sadim gladiole!

Društvene mreže

 

Živela pored Strahinje, koji je raznet bombom

U istoj zgradi u kojoj živi starica živeo je i Strahinja Stojanović (30), koji je 13. septembra 2020. raznesen bombom na Novom Beogradu, i to pred devojkom Kolumbijkom Sonjom Suarez Gomez.

- Živeo je ovde s majkom, koja se nakon njegove smrti odselila iz naše zgrade, ali ne znamo gde je sada ona - kaže jedna od komšinica.

Preko puta zgrade nalazi se i mural posvećen Stojanoviću. Nacrtan je njegov portret, a pored su ispisane reči: „Oni koji su usnuli, u večnosti se probudili... Koje smo čvrsto grlili i poslednji put poljubili... Mada ih oko ne vidi, srce ih jasno oseti. Od miline se nasmeši ... Ljubav je jača od smrti!“

Njegovo ubistvo se povezuje s atentatom na poznatog beogradskog advokata Dragoslava Mišu Ognjanovića 29. jula 2018. u Beogradu, koji je zastupao Luku Bojovića.

Prema nezvaničnim informacijama, Nada je na saslušanju ispričala da je išla u šumu da obiđe baštu u kojoj gaji cveće i jagode.

- Toga dana sam htela da vidim šta je s gladiolama. Ranac sam slučajno videla u žbunju i pomerila ga štapom, ali ga nisam otvarala, niti pipala. Stala sam sa strane da popušim cigaretu, kada je naišla policija - branila se osumnjičena starica.

NARKO - BABA NEGIRALA KRIVICU Išla sam da sadim gladiole!

Alo!/N. G.

 

Komšije iz njene zgrade u Svetozara Papića su u šoku, a sin je dočekao novinarske ekipe vidno potresen.

- Sada je baš saslušavaju... Nadam se da će makar da je puste na slobodu, pa da se tako brani! Ne mogu da verujem da se sve ovo događa. Ovde ima puno narkomana i dilera koji ostavljaju tu sve i svašta, i eto ona, žena, našla taj ranac i nadrlja. Verujte mi, celu noć nisam spavao, zaista ne mogu ništa više o tome da vam kažem. Razumite me - poručio je njen sin.

NARKO - BABA NEGIRALA KRIVICU Išla sam da sadim gladiole!

Alo!/N. G.

 

Nadina komšinica, takođe, smatra da je reč o grešci.

- Nadu znam iz viđenja, ali znam da je dobra žena. Stara je žena i mislim da nema veze s tim. U šoku sam, zaista! Koliko smo čuli, ona je tu u baštici našla taj ranac, a kada je naišla policija, bacila ga. Redovno ide u tu šumicu, tu postoji nekoliko bašta. Više ljudi tu seje, od cveća do povrća. Verovatno se našla na pogrešnom mestu, ali više me ništa ne iznenađuje - kaže jedna od komšinica koja je želela da ostane anonimna.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading