DA LI JE OPSADNO STANJE U CZ-U? Škaljarci i Kavčani pod "istim krovom"!
Foto: Tanjug/FILIP KRAINČANIĆ

U Okružnom zatvoru u Beogradu, poznatijem kao CZ, trenutno se nalazi više od 50 pripadnika "škaljarskog" i "kavačkog" klana, tačnije, njhov broj se povećao hapšenjem OKG Vračarci na čijem je čelu Nikola Vušović.

Trenutno se pod "istim krovom" nalaze Veljko Belivuk i njegovi pripadnici, potom tu se nalazi i Darko Šarić zajedno sa članovima svog klana.

Pijan vozio autobus na Voždovcu - Alo.rs

Ovoliki broj pripadnika dva supanička klana probudilo je sumnju da je u CZ-u trenutno opsadno stanje, ali, kako tvrde iz Uprave za izvršenje krivičnih sankcija "nema potrebe da se diže tenzija".

- Nema ni govora da je opsadno stanje u CZ-u. U ovom trenutku se nalazi veliki broj lica koji su povezani istim krivičnim delom i pripadnici su organizovanih kriminalnih grupa što samo po sebi podrazumeva da su u najvećem pritvoru u zemlji na snazi visoke mere bezbednosti.

Sumnjiče se da su ubili trojicu mladića i planirali pet likvidacija? - Alo.rs

Nema potrebe da se podiže tenzija jer ovo nije situacija od juče, već je u pitanju činjenično stanje koje imamo duže od godinu i po dana. Da pripadnici Službe za obezbeđenje profesionalno obavljaju svoje zadatke i o svemu vode računa govori i to da nije bilo nijednog incidenta medju ovim licima u tom periodu - rekli su za medije.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading