DETALJI HAPŠENJA NARKO-BABE U ZEMUNU U rancu nosila 400 grama spida, a tvrdila: To je brašno za kolače!
Privatna arhiva

Da dileri ne prezaju ni od čega, govori i hapšenje babe Nade V. (78), za koju se sumnja koji je prodavala narkotike u naselju Galenika. Interventni tim 192 i zemunski policajci koji su navikli na svašta skoro su ostali zatečeni kada su u utorak uveče kod Nade V. pronašli oko 400 grama spida, digitalnu vagu i nož!

Kako saznajemo, baba diler je otkrivena kada su policajci intervenisali zbog dojave da je u šumi blizu naselja dogovorena primopredaja droge.

DETALJI HAPŠENJA NARKO-BABE U ZEMUNU U rancu nosila 400 grama spida, a tvrdila: To je brašno za kolače!

Privatna arhiva

 

 

Pre starice koristili decu!

Naš sagovornik je podsetio i na policijsku zaplenu iz juna meseca ove godine, takođe u Galenici. Za razliku od Nade V., tada su dileri koristi decu - dva brata od 15 i 13 godina!

- Postavljena je zaseda kada je u jednoj zgradi na Galenici pronađen štek s marihuanom. Policajci su ostali zatečeni kada je tom šteku prišlo dete (13) i uzelo drogu. Dok su razgovarali s njim, prišao im je 15-godišnjak i rekao da je droga njegova. On je ispričao da je poslao mlađeg brata da mu donese kesu i da on nije znao šta se u njoj nalazi. Dečak nije želeo da oda dilere koji su ga zloupotrebili, sve vreme je tvrdio da je droga njegova.

- Policajci su osumnjičenu zatekli kako ide putem kroz šumu u blizini Ulice Svetozara Papića u naselju Galenika. Na prvi pogled im starica nije bila sumnjiva. Hodala je u papučama, uz pomoć štapa i delovalo je kao da je zalutala. Međutim, pažnju na nju je skrenuo sportski ranac na leđima, pa je odlučeno da se ona proveri. U rancu je pronađeno šest manjih kesica sa spidom, odmerenih i  spremnih za dalju prodaju i veliki kuhinjski nož! Osumnjičena je u početku tvrdila da je u rancu brašno za kolače, a nož za sečenje. Nedugo zatim rekla je da ga je pronašla u žbunju dok je šetala - objašnjava naš izvor.

DETALJI HAPŠENJA NARKO-BABE U ZEMUNU U rancu nosila 400 grama spida, a tvrdila: To je brašno za kolače!

Privatna arhiva

 

 

Prema njegovim navodima, svima je bilo jasno da je osumnjičena za nekog išla da isporuči ili preuzme robu.

I Krnjača ima babu dilera

Policajci u Beogradu uhapsili su u martu ove godine J. D. (75) zbog sumnje da je  prodavala heroin. Krivične prijave su pisane i Lj. K. (59) i R. K. (60) koji su najverovatnije došli da kupe drogu.

Pretresom njene kuće pronađeno je oko 120 grama heroina, kao i vagica za precizno merenje, 168.000 dinara i 1.175 evra za koje se sumnja da potiču od prodaje droge.

- Ona je odvezena u policijsku stanicu Zemun, gde joj je i određen pritvor. Zanimljivo je to što se ona sve vreme pravila da ne zna zašto je privedena. Pominjala je kolače, ma svakojake izgovore, ali nije objasnila odakle joj ranac s drogom. Izbegavala je da odgovori od koga ga je uzela i kome je trebalo da ga da. Droga je poslata na analizu, a sa noža, vagice i ranca se, po nalogu tužilaštva, skidaju tragovi, kako bi se otkrilo ko je sve bio u kontaktu s robom - rekao je izvor.

On je dodao da je od osumnjičene uzet mobilni telefon, te da će pregledati s kim se i šta dopisivala, ali i proveriti njen imenik.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading