SKANDAL! Polomili joj zube zbog robe vredne samo 300 dinara!
Printscreen

- Sudija za prekršaje je naložio da se kineskim državljanima privremeno oduzmu pasoši, protiv njih podnese prekršajna prijava, kao i da ih u najkraćem roku sasluša sudija za prekršaje - naveo je izvor Alo!.

Inače, snimak na kome se vidi kako su tri Kineza u svojoj radnji u beogradskom naselju Leštane raspravu s nezadovoljnom mušterijom okončali batinama zgrozio je Srbiju.

Žrtva sukoba, mlađa ženska osoba, zbog povreda je, kako je navedeno na stranici serbialive_beograd, završila u Urgentnom centru gde su joj stavili kragnu. Prema istom izvoru, devojci su polomili zube i nokat, što se može videti na fotografijama, baš kao i da joj je vrat pun modrica i podliva, pocepana garderoba.

SKANDAL! Polomili joj zube zbog robe vredne samo 300 dinara!

Printscreen

 

Incident se dogodio 15. novembra, a kako je navedeno u opisu videa, sukobu je prethodio pokušaj devojke da zameni oštećeni artikal koji je kupila u toj radnji. Reč je, kako je navedeno na istoj Instagram stranici o šustikli koja košta 300 dinara. Navodno, devojka je pazarila i druge artikle u vrednosti od 3.000 dinara i kad je platila robu na kasi, primetila je da je milje oštećen. Odlučila je da ga zameni, ali je Kinez koji je bio na kasi to odbio i, navodno, počeo je da viče na nju i vređa je. Mušteriju je to dodatno iznerviralo, demonstrativno je bacila šustiklu na pult i rekla je prodavcu da će u zamenu uzeti jelkicu za auto, koja košta 100 dinara. To je i uradila i uputila se ka izlazu. Put joj je preprečio isti prodavac, oteo joj je kesu, stvari su se rasule po podu, on je počeo da je vuče za ruku.

Kako se vidi na sledećem snimku, kad je devojka pokušala da napusti radnju, pojavila su se još dva Kineza koja su je sprečila u toj nameri. Ona je ponovo krenula ka izlazu, a onda su njih dvojica i fizički nasrnuli na nju, jedan ju je jako gurnuo, posle čega je završila na podu.

SKANDAL! Polomili joj zube zbog robe vredne samo 300 dinara!

Printscreen

 

Sve iz opisa snimaka sa stranice serbialive_beograd u poslednja dva dana pogledalo je više od 4.000 ljudi, komentari su jezivi, od osude nepružanja pomoći žrtvi od strane očevidaca, među kojima je bilo i muškaraca, preko apela da se bojkotuju kineske prodavnice do radikalnih poziva na „bacanje bombe i paljenje“ konkretne radnje.

 

Čeka se izveštaj iz Urgentnog centra

Pre svega na snimcima se ne vidi jasno na koji način su devojci nanete povrede i ko ih je naneo. Pošto je devojka išla u Urgentni centar, policija će svakako pribaviti izveštaj o težini povreda koje su pretrpljene i na osnovu toga proceniti da li će podneti krivičnu prijavu tužilaštvu ukoliko je reč o krivičnom delu za koje se goni po službenoj dužnosti. Ukoliko takvog dela nema, oštećena može sama podneti krivičnu tužbu ili će policija podneti prekršajnu prijavu protiv učesnika događaja - rekli su za Alo! u Advokatskoj kancelariji Branislava Krnić.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading