"VRAČARCI" IMALI KRTICU I U BOLNICI Poznati hirurg iz Batajnice bio na platnom spisku Ludog Džonija, umešan i Šarićev šef!
Arhiva

Evropol je srpskoj policiji dostavio prepiske sa šifrovane aplikacije Anom koje dokazuju da su Vušović i Dekster na platnom spisku imali poznatog doktora.

Osim što je članove klana lečio za vrtoglavu sumu novca, on im je odavao informacije o stanju pacijenata koje su ranili pokušavajući da ih ubiju.

Kako je Alo! već pisao, iz presretnutih poruka saznalo se da je doktor, između ostalih, lečio kriminalca Darija Đorđevića, zvanog Dekster. Evropol je hakovanjem softvera došao do informacije da je zdravstveni radnik početkom 2021. Deksteru obezbedio kraljevski tretman u kovid bolnici u Batajnici kada se zarazio koronavirusom, i to dok je bio na poternici zbog organizacije tri ubistva u Srbiji!

- Hirurg je za komunikaciju sa Deksterom koristio aplikaciju Anom. Taj softver mu je obezbedio Milan Matković iz Novog Sada, koji je označen kao jedan od najvećih trgovaca drogom, moćnijim čak i od narko-bosa iz Pljevalja Darka Šarića, koji navodno radi za njega. U tim porukama se vidi da mu je Dekster javio da ima tegobe i da sumnja da je oboleo od kovida. Kad ga je primio, lekar je konstatovao da on ima upalu pluća i da mu je potrebno bolničko lečenje. Potom ga je smestio u najbolju sobu koja se nalazi u kovid bolnici, daleko od očiju ostalih pacijenata. Obezbedio mu je tretman koji se ne dobija ni u najluksuznijim svetskim hotelima - navodi naš izvor.

Foto: Alo.rs

 

Kako je Alo! objavio, kada se Dekster oporavio posle dve nedelje, debelo je nagradio hirurga.

- Navodno, dao mu je 3.000 evra u znak zahvalnosti za povlašćeni tretman, kao i sat „omega“, čija je vrednost oko 30.000 evra! - objasnio je naš sagovornik.

Evropol je doktora stavio pod lupu posebno zbog saznanja da je Deksteru i ostatku klana odavao informacije o stanju određenih pacijenata. U prepisci između njih dvojice vidi se da mu je doktor javljao u kakvom je stanju Aleksandar Šarac, koji je 17. oktobra 2020. izrešetan u garaži TC „Ušće“. Upravo Dekster se sumnjiči da je organizovao ubistvo bivšeg „pink pantera“.

Privatna arhiva

 

- Doktor ga je obaveštavao o tome da li se Šarac oporavlja i kakve su njegove prognoze. Šarac je u bolnici bio devet dana, nakon čega je preminuo - navodi naš izvor.

Lazar Ilić (24) iz Kraljeva uhapšen je 22. januara 2021. u Budvi zbog sumnje da je direktni izvršilac ubistva Šarca. Srbija trenutno čeka njegovo izručenje.

Privatna arhiva

 

Podsetimo, osim za ubistvo Aleksandra Šarca, Dario Đorđević se sumnjiči da je kao član Belivukovog klana učestvovao u likvidacijama Lazara Vukićevića i ugostitelja Dragana Ristića Čađa.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading