"VRAČARCI" SE TERETE ZA TRI BRUTALNA UBISTVA Petorica su uspela da izbegnu metak, evo o kome je reč!
Foto: Youtube/Printscreen

Prošle nedelje uhapšeno je 17 pripadnika "vračarskog klana", na čijem čelu je Nikola Vušović zvani "Ludi Džoni", a Tužilaštvo za organizovani kriminal proširilo je istragu na čak 38 osoba!

Nikola Vušović Džoni Foto: Alo.rs

 

Na čelu vračarskog klana je Nikola Vušović Džoni, koji se nalazi van Srbije. Ova kriminalna grupa tereti za tri brutalna ubistva. Reč je o Aleksandru Halabrinu, čije je telo pronađeno zakopano nedaleko od Sopota, Draganu Ristiću Čađi i Aleksandru Šarcu, koji je likvidiran u TC Ušće naočigled posetilaca.

Međutim, ova ekipa se tereti i za pet pokušaja ubistava. Osobe koje su izbegle metak ovog surovog klana su visokopozicionirani pripadnik škaljarskog klana Miloš Nilović Runjo, Andrija Zarić poznat i po vezi sa voditeljkom Sandrom Drašković poznatom kao Sani Armani, žrtva Belivukovog klana Lazar Vukićević, advokat Arsenije Stefanović i novopazarac Samir Divljanović.

Lazar Vukićević Društvene mreže

 

Pored brojnih uhapšenih članova ekipe, 12 njih se nalazi u bekstvu i za njima će biti raspisana poternica.

- U bekstvu su Nikola Vušović, Rašo Ban, Jovica Sovilj, Miloš Pavlović, Nikola Mileković, Nikola Filipović, Petar Jevtić, Radivoj Jovanović, Ivan Biletić, Vojin Stupar, Miloš Andrejević i Aleksandar Ostojić - navodi izvor.

Pored Vušovića, među krupnijim imenima koja su u bekstvu je i Vojin Stupar.

- Stupar je jedan od vođa vračarskog klana, ali i visokopozicionirani kavčanin. Hapšen je 2019. u Crnoj Gori, a dovođen je u vezu sa švercom 60 kilograma kokaina koji je bio zaplenjen na brodu " Jadran" u Tivtu. Jovan Vukotić se ranije teretio za pokušaj ubistva Stupara, međutim, na saslušanju je izjavio da ne zna ko je pucao na njega, pa je protiv vođe škaljaraca obustavljen postupak - kaže naš sagovornik.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading