NA OVOM PUTU SU MNOGI IZGUBILI ŽIVOT Crna tačka kod Zrenjanina, Melenci i danas zavijeni u crno
Foto: Alo!/Miroslava Obadić

U nesrećama, koje su se od početka godine dogodile na teritoriji Zrenjaninskog sela Melenci, život je izgubilo čak 5 osoba, dok je teže i lakše povređeno nekoliko njih, međutim, ovo je samo nastavak niza tragičnih nesreća koje se na teritoriji ovog mesta dešavaju već decenijama.

Meštani kažu da je najčešći uzrok neprilagođena brzina i put koji je klizav što zbog blata, što zbog leda ili kiše.

- Put Zrenjanin - Melenci i Melenci - Kikinda je pravac i asfalt je relativno dobar, pa se zato svi zaleću, a zato i stradaju, o jurnjavi kroz selo ne želim ni da govorim, policija bi morala da poveća prisustvo - kaže jedan ogorčeni meštanin koji dodaje da više nije pitanje da li će se sledeća nesreća desiti, već kada će se desiti.

Pronađeno beživotno telo žene (31) - Alo.rs

Ove godine, 15. juna, odošlo je do teške nesreće u centru ovog mesta, kada je na automobil koji je bio zaustavljen na semaforu, brzinom od 150 na čas naleteo pijani mladić star 20 godina. U toj nesreći na mestu je nastradala ruska državljanka Alina K.S (34). Teško su povređene dve osobe, dok je jedna osoba lakše povređena.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Zrenjaninu, tada su po odobrenju višeg javnog tužioca u Zrenjaninu, uhapsili M. S. (20) iz okoline Zrenjanina, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

17. septembra u nesreći koja se dogodila na putu Melenci - Kikinda život su izgubile dve osobe dok je jedna osoba teško povređena, tada je došlo do direktnog sudara dva motorna vozila, a vatrogasci su morali da seku automobile da dođu do stradalih.

Poslednja u nizu nesreća dogodila se jutros, kada su u lančanom sudaru poginule dve osobe, a više njih je povređeno. Do nesreće je došlo kada je jedan od vozača izgubio kontrolu nad vozilom. Poginuo je bračni par iz Melenaca, Drago Đ. i Jelena Đ. koji su to jutro krenuli da posete ćerku u Novom Sadu.

Ubijeni Spasoje je treći nastradali sin u porodici, žrtva krvavog pira u kafani - Alo.rs

Melenci pamte i tragediju kada je u prevrtanju automobila u decembru prošle godine stradala Lejla D. (16) iz Bašaida, ona se nalazila kao putnik u BMW-u koji se kretao ogromnom brzinom, vozač je u jednom momentu izgubio kontrolu i sleteo da puta. Lejla je poginula na licu mesta. Nesreća se dogodila na putu Melenci-Kumane. U ovoj nesreći lakše i teže je povređeno još nekoliko osoba.

Pre 3 godine misterizni događaj dogodio se u Melencima kada je nestao Miroslav A. iz tog mesta. On je pronađen dva i po meseca nakon nestanka u jednom jarku pored puta nadomak sela, a pored njega je bio i motor. Pretpostavlja se da je Miroslav sleteo motorom sa puta i poginuo, ali da zbog nepristupačnosti terena, niko nije mogao da ga pronađe.

2018. godine na putu Melenci - Kikinda poginuo je vozač Opela star 56 godina iz Novog Bečeja. On je svojim vozilom udario u traktor.

Osim tragičnih nesreća, na ovim putevima oko sela i u samom selu više puta mesečno dolazi do manjih nezgoda koje na svu sreću prolaze bez težih posledica.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading