NA OVOM PUTU SU MNOGI IZGUBILI ŽIVOT Crna tačka kod Zrenjanina, Melenci i danas zavijeni u crno
Foto: Alo!/Miroslava Obadić

U nesrećama, koje su se od početka godine dogodile na teritoriji Zrenjaninskog sela Melenci, život je izgubilo čak 5 osoba, dok je teže i lakše povređeno nekoliko njih, međutim, ovo je samo nastavak niza tragičnih nesreća koje se na teritoriji ovog mesta dešavaju već decenijama.

Meštani kažu da je najčešći uzrok neprilagođena brzina i put koji je klizav što zbog blata, što zbog leda ili kiše.

- Put Zrenjanin - Melenci i Melenci - Kikinda je pravac i asfalt je relativno dobar, pa se zato svi zaleću, a zato i stradaju, o jurnjavi kroz selo ne želim ni da govorim, policija bi morala da poveća prisustvo - kaže jedan ogorčeni meštanin koji dodaje da više nije pitanje da li će se sledeća nesreća desiti, već kada će se desiti.

Pronađeno beživotno telo žene (31) - Alo.rs

Ove godine, 15. juna, odošlo je do teške nesreće u centru ovog mesta, kada je na automobil koji je bio zaustavljen na semaforu, brzinom od 150 na čas naleteo pijani mladić star 20 godina. U toj nesreći na mestu je nastradala ruska državljanka Alina K.S (34). Teško su povređene dve osobe, dok je jedna osoba lakše povređena.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Zrenjaninu, tada su po odobrenju višeg javnog tužioca u Zrenjaninu, uhapsili M. S. (20) iz okoline Zrenjanina, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

17. septembra u nesreći koja se dogodila na putu Melenci - Kikinda život su izgubile dve osobe dok je jedna osoba teško povređena, tada je došlo do direktnog sudara dva motorna vozila, a vatrogasci su morali da seku automobile da dođu do stradalih.

Poslednja u nizu nesreća dogodila se jutros, kada su u lančanom sudaru poginule dve osobe, a više njih je povređeno. Do nesreće je došlo kada je jedan od vozača izgubio kontrolu nad vozilom. Poginuo je bračni par iz Melenaca, Drago Đ. i Jelena Đ. koji su to jutro krenuli da posete ćerku u Novom Sadu.

Ubijeni Spasoje je treći nastradali sin u porodici, žrtva krvavog pira u kafani - Alo.rs

Melenci pamte i tragediju kada je u prevrtanju automobila u decembru prošle godine stradala Lejla D. (16) iz Bašaida, ona se nalazila kao putnik u BMW-u koji se kretao ogromnom brzinom, vozač je u jednom momentu izgubio kontrolu i sleteo da puta. Lejla je poginula na licu mesta. Nesreća se dogodila na putu Melenci-Kumane. U ovoj nesreći lakše i teže je povređeno još nekoliko osoba.

Pre 3 godine misterizni događaj dogodio se u Melencima kada je nestao Miroslav A. iz tog mesta. On je pronađen dva i po meseca nakon nestanka u jednom jarku pored puta nadomak sela, a pored njega je bio i motor. Pretpostavlja se da je Miroslav sleteo motorom sa puta i poginuo, ali da zbog nepristupačnosti terena, niko nije mogao da ga pronađe.

2018. godine na putu Melenci - Kikinda poginuo je vozač Opela star 56 godina iz Novog Bečeja. On je svojim vozilom udario u traktor.

Osim tragičnih nesreća, na ovim putevima oko sela i u samom selu više puta mesečno dolazi do manjih nezgoda koje na svu sreću prolaze bez težih posledica.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

 

Komentari (0)

Loading