SVI DETALJI ZLOČINA U KRAGUJEVCU Prebio bajkera u kafani, pa ga preklao nožem! (FOTO)
Foto: Društvene mreže

Policija je uhapsila Marka M. (44) iz Kragujevca zbog sumnje da je u noći između subote i nedelje u kafani u tom gradu pijan nožem preklao Spasoja P. (31) i posekao muškarca (44), koji je pokušao da spreči krvoproliće!

Zločin se dogodio u Ulici Ljube Vučkovića u naselju Aerodrom. U lokalu je, navodno, najpre izbila tuča, koja je usledila nakon svađe.

- Tokom noći su dosta popili, a atmosfera je bila više nego vesela. Iz još uvek nepoznatih razloga, osumnjičeni i žrtva su započeli diskusiju koja je prerasla u raspravu, a zatim i u tuču. Kako se sumnja, tokom tuče osumnjičeni Marko je sa stola za kojim su sedeli zgrabio nož i više puta ubo u vrat Spasoja. Tada se navodno umešao i njihov zajednički poznanik, koji je pokušao da zaustavi pomahnitalog Marka, ali je i on zadobio više posekotina i plitku ubodnu ranu. Kako se kafana nalazi u okviru zgrade, krici koji su dopirali iz nje uplašili su stanare, te su oni pozvali policiju - rekao je izvor.

SVI DETALJI ZLOČINA U KRAGUJEVCU Prebio bajkera u kafani, pa ga preklao nožem! (FOTO)

Printscreen/Google maps

 

Kako dodaje, policija je odmah uhapsila osumnjičenog, a lekarska ekipa Hitne pomoći mogla je samo da konstatuje Spasojevu smrt. Nije isključeno da mu je osumnjičeni tokom ubadanja presekao arteriju, ali će obdukcija utvrditi tačan uzrok smrti.

Meštani Kragujevca za Spasoja su rekli da ga je pratila zla kob i da nije trebalo „tako da ode“. On je, inače, bio član poznatog moto-kluba. Sa druge strane, za osumnjičenog su naveli da je bio zaposlen u firmi koja se bavi obezbeđenjem.

Stanari zgrade u kojoj se nalazi kafana rekli su da se tu često dešavaju incidenti i da pamte i vatreni obračun od pre deset godina.

Noževi sevali i u Nišu i Beogradu

Iste večeri u Nišu i Beogradu dogodili su se gotovo identični incidenti, ali, na sreću, bez smrtnih ishoda. Muškarac S. M. (59) iz Niša uhapšen je zbog sumnje da je u kafani u Gadžinom Hanu posekao nožem po vratu muškarca (45).

Nešto ranije u Beogradu, migrant S. A. (38) izboden je nožem kod stare Železničke stanice. On je rekao da ga je nepoznati muškarac ubo u butinu, a potom pobegao.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading