SLIKE UŽASA KOD ZRENJANINA Ovde je pijani vozač pregazio supružnike dok su išli u manastir Tumane! (FOTO)
Foto: Alo!/Miroslava Obadić

Sudbina ne bira! Bračni par Jelena (51) i Drago (54) Đurić iz Melenaca, koji su pre više od 20 godina izbegli iz Bosne zbog rata, poginuli su u nedelju ujutru na ulazu u Zrenjanin kada je na njih naleteo „reno“ kojim je upravljao njihov sugrađanin Dejan D. (42).

Saobraćajna nesreća dogodila se na putu Zrenjanin - Melenci. Supružnici su bili u automobilu „opel“ koji se kretao iz Melenaca ka Zrenjaninu, a za volanom je bio Drago. Na njih je velikom brzinom naleteo sivi „reno“, kojim je upravljao Dejan D.

SLIKE UŽASA KOD ZRENJANINA Ovde je pijani vozač pregazio supružnike dok su išli u manastir Tumane! (FOTO)

Foto: Alo.rs

 

Iako se zrenjaninska policija nije zvanično oglašavala, saznajemo da je u ovoj sobraćajnoj nesreći učestvovalo i treće vozilo, za čijim je volanom bio Rajko V. (48).

Dejan D. je svojim kolima prešao u suprotnu traku i u punoj brzini potpuno smrskao automobil supružnika Đurić. Alko-testom je utvrđeno da je vozio sa 1,13 promila alkohola u organizmu. Dok neke komšije tvrde da je bračni par krenuo u Manastir Tumane, drugi navode da su planirali i da posete ćerku Milicu u Novom Sadu.

- Čuli smo da su krenuli u Manastir Tumane, a vidite šta im se dogodilo. Izbegli su od rata, a sada su ovde stradali. Od sudbine se ne može pobeći. Planirali su i da posete ćerku Milicu, koja živi i radi u Novom Sadu - kaže jedan komšija.

SLIKE UŽASA KOD ZRENJANINA Ovde je pijani vozač pregazio supružnike dok su išli u manastir Tumane! (FOTO)

Foto: Alo!/Miroslava Obadić

 

O Jeleni i Dragu Melenčani imaju samo reči hvale. Pričaju da su se doselili iz Konjica u Bosni i Hercegovini pre više od 20 godina.

- Oni su devedesetih godina prošlog veka došli u izbegličkom talasu iz Slavonije, gde su bili privremeno. Naselili su se u Melencima i znamo ih kao divne ljude - priča jedna komšinica iz Novoseljačke ulice.

- Drago je imao građevinsku firmu, bio je vredan i pošten čovek, spreman da pomogne prijateljima. Radio je i kao električar i zidar. Jelena je radila u firmi „Tisa automotiv“ u Bečeju. Bila je mnogo fina žena, tiha, mirna osoba, koja nije volela da se ističe - dodaje komšinica.

Saobraćaj u pravcu Melenci - Zrenjanin bio je u prekidu satima, a zrenjaninska policija izašla je na mesto nesreće i obavila uviđaj. Smrskani automobil „opel“ uklonjen je sa desne strane kolovoza vozilom šlep-službe.

Nisu vezali pojaseve

Kako navodi naš izvor, stradali supružnici nisu bili vezani sigurnosnim pojasevima.

- Nažalost, policija i Hitna pomoć su ustanovili da nisu bili vezani. Da su bili, možda bi ishod bio drugačiji. Vozač Rajko V. je prevezen u Urgentni centar u Zrenjaninu i konstatovane su mu lakše povrede - objašnjava naš izvor.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading