UKLETO MESTO NA KOŠUTNJAKU Izrešetan kum Kneletovog ortaka! (FOTO)
Alo! ilustracija M.M.

Kako saznajemo, pucnjava se dogodila u noći između petka i subote, u Ulici kneza Višeslava u Beogradu, ispred balona za mali fudbal, nedaleko od parka u kojem se okupljaju deca i mladi. Vasić je bio u društvu Nenada Asanovića, kada se iznenada pojavio jedan ili više napadača.

Srbin u Austriji napravio haos i za to dobio samo dve godine zatvora! - Alo.rs

- Na Vasića je ispaljeno najmanje između sedam i osam metaka. Napadač je Vasiću pucao u noge, a zatim je pobegao u nepoznatom pravcu. Policija traga za jednim ili više napadača. Pored Vasića bio je njegov kum Nenad, koji ga je odmah strpao u autombil i prevezao ga u Urgentni centar. Srećom, Vasićev život nije ugrožen - navodi izvor blizak istrazi.

Dejan Vasić nije poznat široj javnosti, a prema rečima izvora, bavi se gradnjom. Poznanici ga opisuju kao osobu koja vodi „luksuzan život“.  

Inače, Dejan Vasić je upucan na istom mestu na kojem je 2015. upucan njegov kum, koji je sada prisustvovao napadu.

- Asanović je tada pogođen u predelu butine i prevezen je u Urgentni centar. Reč je o istoj lokaciji u Kneza Višeslava broj 72, na samom ulazu u sportski balon - kaže naš sagovornik. 

Nenada Asanovića mediji nazivaju fudbalskim menadžerom, a poznat je kao jedan od braće Bambalić. Nenad i Predrag su pominjani kao žestoki momci devedesetih godina. Međutim, nisu bili osuđivani za teška krivična dela. Prema rečima poznanika, oni su odavno prestali da se bave kriminalom i bave se legalnim poslovima, ali su poznati i po tome jer su se družili sa Kristijanom Golubovićem i Aleksandrom Kneževićem Kneletom, koji je brutalno ubijen pre 30 godina.

Za sada nije poznat motiv napada na Dejana Vasića, kao i identitet napadača.

Požar u centru Beograda, na samo 20 metara od Hrama Svetog Save - Alo.rs

Knele i misterija „broja 1“

Aleksandar Knežević Knele je poznati žestoki momak beogradskog asfalta, čija misteriozna smrt i danas zaokuplja pažnju javnosti. Sa svega 21 godinu uspeo je da se nametne kao jedan od najmoćnijih ljudi beogradskog podzemlja. Neki ga nazivaju i trendseterom, zbog dizel mode (upasana trenerka, kaiš i kajla oko vrata), koja je posle toga postala „hit“ na ovim prostorima. Pronađen je mrtav 28. oktobra 1992. u hotelu „Hajat“ u sobi 331. Ispaljen mu je hitac u glavu, a na ogledalu je uočena krvlju napisana poruka „Broj 1“. I dan danas se ne zna ko stoji iza njegovog ubistva. 

Braća Bambalić fudbalski menadžeri

Braća Bambalić su navodno davno raskrstila sa kriminalom, a vremenom su se razišli i sa ljudima sa kojima su se nekada družili. Inače, nisu se dovodili u vezu sa bilo kojom likvidcaijom. Prema pisanju medija, Asanovići su danas licencirani menadžeri FIFA od Fudbalskog saveza Srbije. Zastupali su nekoliko poznatih fudbalera, uglavnom igrača Crvene zvezde i Čukaričkog.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading