ISPOVEST PRIJATELJA NESREĆNE TRUDNICE IZ PANČEVA Čekala je dečaka, radovala mu se, a sada je operisana u bolnici u teškom stanju!
Foto: RINA

Radovali se detetu! Mario K. (19) iz Banatskog Novog Sela kod Pančeva uhapšen je zbog sumnje da je automobilom udario trudnicu M. Č. (24) koja je u tom trenutku bila na električnom trotinetu! M. Č. je izgubila bebu, a kako saznajemo, čekala je dečaka kojem se radovala, a posle nesreće je hitno operisana!

Kako sanajemo, nesreća se dogodila u sredu uveče kada trudnica, koja je bila u skoro devetom mesecu trudnoće, navodno nije postupila po pravilima saobraćaja i udarila je u „reno megan“ kojim je upravljao mladić Mario K., koji je bio pod dejstvom alkohola.

- M. Č. je uveče krenila eletričnim trotinetom, a zatim je došlo do sudara, jer navodno ona nije poštovala pravilo desne strane. Mladić Mario K. je zakačio retrovizorom i ona je pala. Marko K. je nedavno tek položio vozački i ima probnu dozvolu, a posle nesreće je pobegao. Ubrzo se vratio na lice mesta, kada je policija došla i sam je priznao da je trudnicu udario kolima - navodi jedan od poznanika porodice i dodaje razlog zbog kojeg je mladić pobegao:

- Uplašio se jer je malo popio! Imao je 0,55 alkohola u krvi. Ovo je velika tragedija! Porodica nesrećne trudnice je jedva čekala bebu! Nosila je dečaka, koji je nažalost preminuo kada je došla u bolnicu. Došlo je do pobačaja! Ona je hitno operisana, a neki čak navode da joj je čak odstranjen jedan jajnik! Jadna devojka, nije mogla ni da sanja šta je snašlo! Reč je o dobroj devojci, koja nije imala nikakvu lošu nameru, jednostavno pošlo je po zlu - kaže prijatelj nesrećne trudnice.

Mariju K. je određen pritvor do 48 sati nakon čega će biti sproveden na saslušanje u OJT u Pančevu.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Cica

11.11.2022 13:11

Zar je moguce da se usudila da vozi trotinet u 9-om mesecu? Katastrofa

Prvenstvo

11.11.2022 20:17

Trudna glupaca, vozila trotinet nocu i sada jos treba da je zalimo! Ja zalim samo to nerodjeno dete i po malo.. kazem, po malo.. tog mladica, u ciji auto je udarila. Koliko ja kapiram, on je kriv zbog promila u krvi, a ne zbog samog udesa?! Jer ona nije ustupila pravo prvenstva.. a da ne pominjem da elektricni trotineti nemaju signalizaciju i nije cudno sto je momak nije uocio! A i on.. tek dobio dozvolu i popije, pa vozi. Ako mu je odredjen pritvor! Jer ako je sada poceo sa alkoholom, sta da se ocekuje od njega za par desetina godina?!

Zoran

11.11.2022 20:27

Tuga velika. Ali oboje su prosto izazivali sudbinu, on popio, neiskusan, ona elektro trotinetom po mraku... Sada je lako soliti pamet, ipak, deco, vodite računa, ne dešavaju se ružne stvari samo drugima.