ŠOKANTNE TVRDNJE MARKA MILJKOVIĆA  ZA PODGORIČKI SUD Mile Kapetan je živ, a SKAj koriste ljubavnici!
Foto: Alo.rs

Veljko Belivuk i Marko Miljković su se jutros putem video - linka uključili u podgorički sud povodom optužbi za ubistvo škaljarca Mileta Kapetana. Posle Belivuka, sudu se obratio i Miljković koji je izneo šokantne tvrdnje.

Optuženi Miljković je kazao da je saglasan sa svime što je rekao Belivuk i sa stavom advokata i sa onim što je naveo Kašćelan.

- U potpunosti osporavam optužnicu, nerazumljiva je i nepotpuna. Ja sam detaljno čitao optužnicu i ne vidim kako su Kašćelan, Zvicer i Božović organizovali kriminalnu grupu. Nikakav dokaz ne mogu na nađem, ja bez dokaza ništa ne verujem. U ovom postupku SDT pokušava da predstavi operativna saznanja prikupljena putem međunarodne pravne pomoći...Kad se to uporedi sa zakonom, za ovaj postupak nije ispunjen ni jedan zakonski uslov. Pružanje kriptoloških usluga nije krivično delo i nije propisano vašim zakonom ( Zakonom Crne Gore). Iz svega se vidi da je Francuska dostavila podatke o masovnom prisluškivanju što je protivzakonito i da se istraga vodi protiv NN lica. Smatra se da SKAJ koriste kriminalci jer je skup, SKAJ koriste i advokati, tužioci, novinari, sudije, ljubavnici - naveo je između ostalog Miljković.

ŠOKANTNE TVRDNJE MARKA MILJKOVIĆA  ZA PODGORIČKI SUD Mile Kapetan je živ, a SKAj koriste ljubavnici!

PInk/Printskrin

 

Miljković je dodao da su mnoga lica prisluškivana bez naredbe Crne Gore ili Srbije, što je protiv zakona. 

- Mene Veljko nije ni obavestio da ima u planu da stvara kriminalnu organizaciju, mi smo najbolji drugovi. Nema ni jedan dokaz da smo se mi videli sa Miletom, a kamoli da smo ga držali deset dana. SDT u Crnoj Gori tvrdi da smo tada bili u tu, a organi Srbije da smo tamo bili u tom periodu...To je naučna fantastika, kako u isto vreme na dva mesta...U ovoj optužnici vidim gomilu pravnih pojmova u mešavini sa holivudskim filmovima...- naveo je između ostalog Miljković.

Miljković je naglasio da nema obdukcijskog nalaza da je Mile Radulović mrtav.

- Ako je zaista mrtav, a smrt nenasilna, biti mrtav nije krivično delo. Smrt se utvrđuje samo obdukcionim nalazom, mi to nemamo. Sudskomedicinski veštak se izjašnjava samo na osnovu slike. Ovakvo postupanje nije viđeno nigde, ali jeste nažalost u Crnoj Gori. Izjašnjava se veštak na nekoj slici, moram da kažem, fotošopiranoj. Skandal - smatra optuženi Miljković.

On je naveo da trvdi da je Mile Radulović živ i zdrav.

-Tvrdim da je Mile Radulović živ i zdrav sa tužilaštvom obmanjuje sud - naglašava Miljković.

- Sudija neka tužilaštvu pošalje zamolnicu da vam pošaljemo tri fotografije, na njima Belivuku, Janković i ja i odsečena nam glava. Pa isti taj veštak nek utvrdi da li smo mrtvi. Ako smo mrtvi ne možete da nam sudite - poručio je on.

ŠOKANTNE TVRDNJE MARKA MILJKOVIĆA  ZA PODGORIČKI SUD Mile Kapetan je živ, a SKAj koriste ljubavnici!

Mile KapetanFoto: Alo.rs

 

Miljković dalje navodi da dokaza o otmici Mileta Radulovića zvanog Kapetan, ima "isto koliko i o ubistvu".

- Gde su Hodžić i Spahić nestali, navedeno je da je došao sa njima, Mile se teleportovao...Hodžića i Spahića SDT nigde više ne spominju. Nigde ne piše na koji način su oni lišeni života...- ukazuje optuženi Miljković.

Miljković je ukazao na suprotnosti u navodima organa Crne Gore i Srbije.

- Nije mi jasno kako smo u isto vreme na dva mesta. Sandra Radulović je navela da je 13.10.2020. poslednji put videla Mileta, da je otišao za Beograd i da je pio kafu kod njene sestre i da nakon toga ne zna njegovo kretanje. ..SDT navodi da smo ga u Crnu Goru oteli 14.10.2020., a ona da je u Srbiju bio 13.10.2022. On je po njima bio u Crnoj Gori, otišao za Beograd i vratio se da ga otmemo...Postavlja se pitanje kako je stigao da dođe u Crnu Goru. Sandra je rekla da je danima jednoj te istoj osobi davala novac  ali d ane moćže da je prepozna, pa kako zna da je ista osoba .SDT nema DNK ali su u javnost pustili da su pronađene kosti Mileta - navodi Miljković.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading