POLICIJA USPELA DA ODGOVORI DEVOJKU OD SKOKA Devojka (18) htela da skoči u Savu zbog loših ocena!
Foto: Alo.rs

Brzom, mudrom i efikasnom rekacijom policajci PS Stari grad spasili su život devojci koja ima svega 18 godina kada su je sprečili da skoči sa Brankovog mosta

Kako nezvanično saznajemo devojka je navodno zvala Hitnu pomoć i navela im da će da skoči s mosta oko 12. 40 sati.  

- Kada je policija stigla ona je stajala na trotoaru uz ogradu. Devojka je plakala gledajući u vodu. Policajci su joj oprezno prišli i počeli da pričaju s a njim. Toliko je policajac imao strpljenja kada da priča sa najrođenijim - prepričava scenu jedan od očevidaca drame na Brankovom mostu.

On dodaje da je devojka,  do detalja ispričala zašto se odlučila na taj korak.

- Rekla je da ima 18 godina i objasnila da ima probleme u školi, ali i u porodici. Nije mogla da se izbori s njima. Policajac joj je objašnjavo da će sve biti kako treba i ona mu je srećom poverovala - rekao je naš sagovornik još uvek potresen scenom koju je video. 

Prema njegovim rečima ubrzo je stigla i Hitna pomoć. 

- Bila je doktorka i ona je polako razgovarala s njom i smestili su je u sanitet. Kako sam čuo prevezli su je u psihijatrijsku ustanovu  "Dr Laza Lazarević". Nadam se da će tamo dobiti adekvatnu pomoć i da joj nikada više ništa slično neće pasti na pamet jer život je pred njom - rekao je naš sagovornik.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading