SVI DETALJI NAPADA NA BIVŠU KOŠARKAŠICU Siledžija polomio ruku supruzi voditelja Šarenca pred njihovom ćerkom!
Foto: Youtube/Printscreen

Beogradska policija privela je u sredu uveče Nenada J. (46) zbog sumnje da je bivšoj reprezentativki Jugoslavije u košarci i supruzi voditelja Slobodana Šarenca, Anđeliji Arbutini Šarenac (55, tokom svađe polomio ruku! Incident se dogodio oko 20 sati u Bulevaru Milutina Milankovića na Novom Beogradu.

Nenadu J. je po privođenju pisana prekršajna prijava zbog nepoštovanja saobraćaja i krivična zbog nanošenja teških povreda. Kako saznajemo, Anđelija je vozila dete (14) u svom „fordu“ i došla u konflikt s osumnjičenim, koji je upravljao „volvoom“.

SVI DETALJI NAPADA NA BIVŠU KOŠARKAŠICU Siledžija polomio ruku supruzi voditelja Šarenca pred njihovom ćerkom!

Printscreen

 

- Između njih je izbila svađa u vezi s tim ko je koga presekao. Prvo su počeli da trube jedno drugom, a onda verbalno da se raspravljaju kroz prozor automobila. Kako se dalje sumnja, osumnjičeni je nakon toga svojim „volvoom“ udario u „ford“ - objašnjava naš izvor.

Prema njegovim rečima, nakon toga su oboje izašli iz svojih automobila.

- Ubrzo je sve preraslo u žučnu svađu. Kako se dalje sumnja, nakon uzajamnih optužbi ko je kriv, osumnjičeni je jako odgurnuo Anđeliju, koja je pala. Kasnije se ispostavilo da je tom prilikom polomila levi ručni zglob. U tom trenutku Anđelijina ćerka je pokušala da pomogne majci, pa je i ona izašla iz vozila. Kako se sumnja, Nenad J. je i nju jako gurnuo, ali joj, srećom, tom prilikom nije naneo povrede - rekao je naš izvor.

Prolaznici koji su se zatekli na licu mesta odmah su alarmirali policiju, ali je osumnjičeni uz psovke otišao pre njenog dolaska. Međutim, vrlo brzo on je identifikovan.

SVI DETALJI NAPADA NA BIVŠU KOŠARKAŠICU Siledžija polomio ruku supruzi voditelja Šarenca pred njihovom ćerkom!

Foto: ALO/Marko Metlaš

 

- Nenad J. je vređao i policajce koji su došli po njega i bunio se.  On je priveden i prvo je odvezen na VMA, gde je testiran na drogu i alkohol. Nakon što je urađen uviđaj, izveštaj je dostavljen Trećem osnovnom javnom tužilaštvu koje vodi istragu - rekao je izvor.

Dok je trajao policijski uviđaj na lice mesta je došao i Anđelijin suprug, Slobodan Šarenac. Novinari Alo! pokušali su juče da dobiju komentar od njega ovim povodom, ali on nije odgovarao na naše pozive.

Svetski vicešampion

Anđelija Arbutina Šarenac je legendarna srpska košarkašica, osvajačica olimpijskog srebra, kao i dve evropske i jedne svetske vicešampionske medalje. Najpoznatija je po igrama za reprezentaciju Jugoslavije na Olimpijskim igrama u Seulu i pobedničkom košu u polufinalu, kao i višegodišnjim nastupima za Crvenu zvezdu. Najveći deo svoje karijere provela je u Crvenoj zvezdi. Sa poznatim sportskim komentatorom Slobodanom Šarencem ima dve ćerke.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading