UKLETA LAZAREVAČKA? Meštani ulice u kojoj je mladić sebi isekao polni organ pre šest meseci svedočili su još jednoj užasnoj sudbini
Rina

Scena u kojoj je nag i krvav muškarac izašao na ulicu i to u blizini škole, šokirala je meštane ovog mesta. Kako su danas komšije muškarca ispričale sve se dogodilo u stanu u njihovoj zgradi u kojoj Nikola živi više od dve godine sam. Otac mu je preminuo, a odrastao je bez majke, a kako kažu ovaj mladić je bio jako dobar.

- Njega je pre malo više od mesec dana prijavilo pet devojaka da ih je neprimerno dodirivao. On je tada uhapšen, bio je u pritvoru 30 dana. Kada je izašao postao je potpuno drugi čovek - priča za komšinica Nikole B. (33).

Komšinica ovog muškarca dodaje da je Nikola B. po izlasku iz pritvora često bio pijan i da mu je "nešto kvrcnulo u glavi".

Hapšenje u Boru zbog heroina - Alo.rs

- Nije bio nikada agresivan, ali mu je pogled bio drugačiji. On je bio usamljen mladić, niko ga nije razumeo. Dolazio je u praznu kuću, a ni napolju nije imao nikog. Mislim i da su mu se u gradu ismevali zbog svega što se dogodilo sa ovim devojkama - navodi naša sagovornica.

O danu kada je Nikola B. pokušao da iseče svoj polni organ ne zna mnogo.

- Mi ništa nismo čuli. Niti jauk, niti bilo kakav krik, niti bilo šta. Niti je zalupio vratima. U zgradi nije bilo tragova krvi, a čuli smo da je tada isekao i vene - priča nam ona.

Novi slučaj crne hronike u Ulici Dula Karaklajića podsetio je meštane na ono što se dogodilo šest meseci ranije, kada je se ime ove ulice pominjalo u medijima, i to zbog stravičnog ubistva.

Tada je, zbog ubistva muža Siniše uhapšena Jasmina S, a zgrada u kojoj se jezivi slučaj dogodio, nalazi se maltene prekoputa zgrade u kojoj živi Nikola B.

Zapalio kancelariju i kombi vozilo! - Alo.rs

Siniša je 28. februara pronađen zaklan, umotan u foliju i pokriven sa sedam ćebadi u iznajmljenom stanu u Lazarevcu.

Ovaj brutalan zločin je otkriven 28. februara kada je Jasmina S. sebi prterezala grkljan, dok su joj deca bila u stanu. Mališanima je ostavila i oproštajno pismo. Jasmina je tada nađena u lokvi krvi na podu stana, a policija je pretresom videla i da je nešto pokriveno na kauču. Tada su ispod ćebadi zatekli jeziv prizor. Sumnja se da je Jasmina najmanje 10 dana pre pronalaska tela ubila muža na spavanju, a potom pokušala da se ubije. Ona je, pošto se oporavila od povreda, poslata u Specijalnu zatvorsku bolnicu.

Posle verbalnog sukoba napao ženu poznatog voditelja! - Alo.rs

Inače, komšije ove porodice u Lazarevcu su tada rekle da im je Jasmina izgledala sasvim normalno i da nisu primetile da se nešto dešava s njom, a kamoli da je počinila ubistvo. Takođe, oni su tada opisali i da je Jasmina danima posle zločina u lokalnoj prodavnici kupovala omekšivače u velikim količinama, ali da nisu znali iz kog razloga.

Kasnije se ispostavilo da je nakon što je zaklala muža i umotala ga u foliju i ćebad, polivala omekšivačem i stavljala mirišljive jelkice za kola po njemu, kako bi neutralisala neprijatan miris. Deci je zabranila da ulaze u sobu i rekla im je da je Siniša u bolnici. Sumnja se da nije mogla da izdrži pritisak pa je pokušala da se ubije. Deca su je zatekla i otišla kod komšije kome se rekli: "Mama se ubila i ostavila oproštajno pismo".

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading