ŽUPA IMA CRNU RASKRSNICU Nešto mora da se preduzme!
Foto: RTV Kruševac

Župljani navode da je raskrsnica u ovom naseljenom mestu veoma opasna. Predlažu izgradnju kružnog toka, radare, smanjenje brzine na 30 kilometara na sat.

Prema nezvaničnim saznanjima, u poslednjoj nezgodi, putnica iz vozila borske registracije zadobila je teže telesne povrede. Ovo je od avgusta, prema svedočenju meštana Aleksandrovca, bar treća nesreća sa težim posledicama.

 

 

- Naišao baš u tom trenutku, ne daj Bože takav prizor nikome, devojka kuka iz auta, a ne mogu da je izvuku - napisao je jedan koristnik FB.

“Ja sam na ovom mestu jedva živu glavu izvukla, posle 22 godineraskrsnica je jednako rizična”, navodi se u jednom od komentara. “Jedna od raskrsnica smrti u našoj opštini”-ocenjuju drugi korisnici.

- Postaviti radar kameru i smanjiti brzinu na 30 i nikad više niko neće nastradati na toj raskrsnici - kažu Župljani. - Problem je velika brzina i nepreglednost, ali napredlednost može da se reši zabranom stajanja na raskrsnici za autobuse i izmeštanjem putokaza.

UHAPŠEN POLICAJAC U NOVOM PAZARU - Alo.rs

Ovo nije jedna ulica koja se prethodnih godina spominjala kao visoko rizična."Novosti" su pisale o Kruševačkoj ulici, delu državnog puta 2A reda, broj 207, koja je neretko bila mesto tragedija u saobraćaju. Brza vožnja, nepropisno zaustavljanje i parkiranje, samo su neki od problema u opštini, koja ima samo jedan semafor. Avgusta 2017.godine, četvorogodišnji Tomislav Pešić iz Selišta kod Trstenika, podlegao je teškim telesnim povredama u nesreći, koja se odigrala nedaleko od autobuske stanice.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading