NOVA PRESUDA ZA SRPSKOG HANIBALA Ubio druga i devojku, cimera zaklao i jeo!
Foto: Alo.rs

Marko Jovanović (33), poznat po nadimku Srpski Hanibal Lektor osuđen je pre nekoliko dana na 15 godina zatvora jer je 21. decembra 2016. godine u KPZ Nova Skela, monstruozno ubio cimera Ramiza Šarića, a sud mu je izrekao jedinstvenu kaznu zatvora od 40 godina zbog ubistva bivše devojke Danijele Jovanović i komšije Aleksandra Kitanovića zbog čega je i "završio" u zatvoru, saznaje Telegraf.rs

Od ubistva Danijele Jovanović i Aleksandra Kitanovića prošlo je tačno 10 godina, naime, zločin je počinjen 31. oktobra 2012. godine.

Tadašnji krvavi pir počinio je iz ljubomore.

Jovanović se tog 31. oktobra 2010. godine sakrio iza kućice za lift u zgradi u kojoj žive Danijela i Aleksandar i vrebao. Kada je video da je ona došla kući, negde oko 16:30, pozvonio joj je na vrata, ona je otvorila, a on ju je ugurao unutra.

U optužnici je pisalo da mu je Danijela, prema njegovim rečima, rekla da više ne želi da se viđa sa njim i da se viđa sa komšijom Kitanovićem. Jovanović je tada izbo lovačkim nožem više puta po grudima i stomaku. Sečivo je bilo dugačko 13 cm. Potom je zvonio Kitanoviću. Otvorio je njegov brat, a on je tražio Aleksandra.

Zvao ga je da dođe do Danijelog stana da vidi nešto, a potom ga je izbo nožem.

Jovanović je tada osuđen na 40 godina zatvora. Međutim, tu nije bio kraj njegovom krvavom pohodu.

Četiri godine kasnije, 21. decembra 2016. ubio je Ramiza Šarića, svog cimera u zatvoru. Prvo ga je udario u glavu, a potom ga zadavio rukama.

- Ramiz je izgubio kiseonik i pao u nesvest, a Jovanović je tada uzeo žilet i presekao mu vrat. U tom trenutku bio na zemlji, a Jovanović iznad njega i dok se Ramiz Šarić nalazio u agoniji, ali još uvek živ, Jovanović ga je ugrizao za desnu jagodicu, a kada je osuđenik već umro, ugrizao ga je za levo uvo i odgrizao njegov deo. Po zidovima ćelije bili su ispisani neki znaci krvlju ubijenog - navedeno je u presudi.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA  

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading