ALO! OTKRIVA Ovo je razlog zbog kojeg je silovatelju Igoru Miloševiću produžen pritvor!
Foto: Informer video/Printscreen

Serijskom silovatelju Igoru Miloševiću iz Beograda, koji je nedavno uhapšen zbog ugrožavanja sigurnosti novinarki, produžen je pritvor za još 30 dana! Psihijatri još odlučuju koliko je opasan po okolinu, zbog čega je doneta odluka o produženju pritvora!

Kako saznajemo, posle više godina robije Milošević je pušten na slobodu 20. septembra, međutim, za kratko vreme je ugrozio sigurnost novinarki jednog beogradsog medija zbog čega je priveden.

ALO! OTKRIVA Ovo je razlog zbog kojeg je silovatelju Igoru Miloševiću produžen pritvor!

Foto: Printscreen

 

- Posle saslušanja, određen mu je pritvor, a zatim je upućen na psihološko - psihijatrijsko veštačenje, kako bi se utvrdilo koliko je opasan po okolinu. On se do daljnjeg nalazi na zatvorskoj psihijatriji, a stručnjaci su još uvek u postupku procene njegovog duševnog stanja. Zbog toga je doneta odluka o produženju pritvora - navodi izvor za Alo!

Podsetimo, Igor Milošević je višestruki povratnik kada je reč o krivičnom delu silovanje. Više puta je hapšen, a skoro 15 godina je proveo na robiji zbog toga. Kada je pušten na slobodu, kretao se po Beogradu potpuno slobodno, što je izazvalo veliku paniku među građanima.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA  

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading