HOROR U ITALIJI Diler iz Gane izmasakrirao Srbina nasred Vićence!
Foto: Twitter/printscreen

Devetnaestogodišnji diler droge M. H., inače ganski državljanin, uhapšen je u Italiji zbog sumnje da je iskasapio nožem i opljačkao Srbina! Srbin je inače bio je čest klijent mladog dilera i od njega je u trenutku napada kupovao narkotike!

Kako saznajemo, incident, a zatim i hapšenje dogodilo se 26. oktobra u ranim jutarnjim satima u italijanskom gradu Vićenca. Posle hapšenja diler tinejdžer je proteran iz Italije.

- Diler je u sredu ujutru napao nožem svog redovnog korisnika droge u pokušaju da mu otme novac koji je Srbin imao kod sebe posle kupovine narkotika. Srbin i diler iz Gane zakazali su sastanak u zoru oko 5. 30 sati  na uglu ulica Viale Rataci i Viale San Lazaro. Kupovina je zakazana u pustom kraju grada. Kada je diler dao Srbinu paketić droge, izvukao je nož i tražio od žrtve 40 evra kojih je imao. Prvo mu je diler pretio, ali Srbin nije popuštao, pa je došlo do tuče - navode italijanski mediji i dodaju zastrašujuće detalje:

HOROR U ITALIJI Diler iz Gane izmasakrirao Srbina nasred Vićence!

Alo

 

- Srbin je zadobio posekotine po licu i telu. Izgubio je dosta krvi, zbog čega je hitno hospitalizovan. Narađeno mu je petnaestodnevno lečenje u bolnici u centru grada. Policija je u roku od sat vremena identifikovala i pronašla mladića iz Gane. Tereti se za nanošenje teških povreda, a zatim je dekretom proteran iz Italije - pišu italijanski mediji.

Za sada nije poznat identitet Srbina.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading