AKO NE DOBIJE ADEKVATNU KAZNU, NEKI OD NJIH SPREMNI SU NA SVE! Žitelji sela kod Gornjeg Milanovca zabrinuti su za svoju decu
Foto: Shutterstock

Žitelji sela, udaljenog pedesetak kilometara od Gornjeg Milanovca u šoku su nakon saznanja da je njihov komšija, ugledni i bogati privrednik (71), uhapšen zbog sumnje da je obljubio devojčicu (14) iz istog sela.

Prema nezvaničnim informacijama sve se dešavalo duže vreme, a devojčica se tek pre nekoliko dana roditeljima poverila da je navodno zlostavljana. Oni su o tome odmah obavestili policiju.

Prema nezvaničnim informacijama sve se dešavalo duže vreme, a devojčica se tek pre nekoliko dana roditeljima poverila da je navodno zlostavljana. Oni su o tome odmah obavestili policiju.

Najverovatnije je da se sve dešavalo dok je dete išlo u školu, jer bi je osumnjičeni, navodno, često vozio do škole, a ponekad i nazad do kuće posle časova. Inače, reč je o devojčici koja je lakše ometena u razvoju.

U selu su, kako su nam ispričali meštani, svi u strahu, jer se plaše da ova devojčica nije jedina žrtva.

- Jeza nas hvata kada samo pomislimo ko je živeo u našem susedstvu. Nikad čovek ne bi rekao za njega da je manijak. Moja žena i ja razgovaramo sa ćerkicom, budući da smo u istom selu i zločinac ima kontakt sa našom porodicom, a to rade i ostale komšije koje imaju ćerke. Ispitujemo decu da li ih je sretao, vozio, šta im je govorio, da li ih je dodirivao... Prolazimo kroz veoma mučne dane, i mi i naša deca - kazao nam je jedan od žitelja mesta odakle je osumnjičeni.

PRAVDA, ILI DA SUDE SAMI

Ukoliko se, kako dodaju žitelji, ispostavi da su svi navodi iz predistrage tačni, i ako zlostavljač ne dobije adekvatnu kaznu, oni će mu suditi.

 

 

Po nalogu tužioca osumnjičenom je određen pritvor. Prema do sada prikupljenim podacima, kako saznajemo od izvora bliskom istrazi, policija ima čvrste dokaze da je on počinio krivično delo koje mu se stavlja na teret.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading