KRIVIČNA PRIJAVA PROTIV GLUMICE Saslušana Mirjana Karanović
Foto: Youtube/Printscreen

Mirjana Karanović danas saslušana zbog sumnje da je juče oko 15.30 časova u Katanićevoj ulici nanela teške telesne povrede Snežani S. (82), koja je zadobila frakture butne kosti.

Starica zadobila teške telesne povrede - Alo.rs

Zamenik tužioca Prvog OJT naložio je da se protiv Mirjane Karanović redovnim putem podnese krivična prijava za krivično delo teška telesna povreda.

Podsetimo, starica S.S. (82), zadobila je teške telesne povrede u četvrtak u Katanićevoj ulici, gde je došlo do verbalne rasprave, a zatim i fizičkog kontakta sa glumicom Mirjanom Karanović.

Povređena baka je odmah zbrinuta na Banjici, gde su joj konstatovane teške telesne povrede, prelom kuka, a zadržana je na daljem lečenju.

Baka je komšinica Mirjanine mame i otišla je kod Mirjane i postavila joj pitanje u vezi sa negom njene majke, a u tom razgovoru je navodno došlo do povlačenja za bluzu, a žena je pala. Slučaj je prijavljen policiji.


Tim povodom kontaktirana je Mirjana Karanović kojoj je u tom trenutku zakucala policija na vrata.

- Nije ona meni komšinica. Neću da komentarišem. Pozovite me kasnije - rekla je kratko Mirjana Karanović

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Dule

28.10.2022 19:24

Особе које у 83-ој години имају фрактуру бутне кости веома ретко то преживе, па ће Мирјана Карановић одговарати за наношење тешке телесне повреде са смртним исходом. То је веома тешко кривично дело за које је запрећена многогодишња затворска казна.

Rikoshet

28.10.2022 22:53

KONACHNO. Prava ISTINA o Mirjani Karamovic, sramoti i DNU DNA.