PORODICA IZ PAKLA Majka mučki tukla ćerku (3), baba snimala!
Foto: Printscreen

Slavica Đilas (27) iz Grocke, žena sa snimka koji je zgrozio Srbiju, jer je brutalno zlostavljala trogodišnju ćerkicu, uhapšena je juče nakon dvanaestočasovne potrage i određeno joj je zadržavanje. U policiju je privedena i njena majka Lidija Đilas (49) zbog sumnje da je prebijanje deteta snimila i okačila na društvene mreže!

Na snimku koji je objavljen u sredu predveče vidi se Slavica kako šamara dete, a potom i kako dete baca na pod. Snimak prati i komentar te žene u kome govori da je dete krivo što je izvesni Zoran u zatvoru.

PORODICA IZ PAKLA Majka mučki tukla ćerku (3), baba snimala!

Foto: Facebook

 

Po objavljivanju snimka odmah su reagovale nadležne službe koje su decu oko 23 sata izmestile na sigurno. Daljom istragom se utvrđuje ko je sve umešan u zlostavljanje deteta.

Dok je policija juče tragala za Slavicom, njena majka je privedena, jer je utvrđeno da je ona snimak okačila na društvene mreže. Privedena je i kako bi dala objašnjenje zašto nije reagovala i sprečila ćerku da tuče unuku, već je sve to snimala.

PORODICA IZ PAKLA Majka mučki tukla ćerku (3), baba snimala!

Foto: Facebook

 

Lidija se sveti Slavici jer je prijavila očuha

Slavičin muž Prvoslav Pajić rekao je nije bio kod kuće kada je Slavica tukla dete, ali da misli da iza tog nasilja stoji njegova tašta Lidija.

- Da sam bio kod kuće, to se ne bi ni desilo. To je sve ispalo zbog njene majke, zbog nje su meni deca uzeta. Sve što je ona napravila, ona je meni rekla. Da će decu da mi strpa u dom, a ja da odem neću - rekao je on.

Pajić smatra da je Slavičina majka Lidija htela da se osveti svojoj ćerki.

- Lidijin muž se nalazi u zatvoru u Somboru, a tamo je zato što ga je prijavila upravo Slavica i to za fizičko nasilje nad njom i njenom devojčicom. Navodno ih je on tukao dok su boravile tamo - rekao je on.

Kako nezvanično saznajemo, Lidija je tvrdila da je objavljivanjem snimka želela da skrene pažnju društva tvrdeći da je njena ćerka bolesna i da u pojedinim trenucima ne zna da se kontroliše.

Za to vreme se Slavica, za kojom se još uvek tragalo, pojavila ispred kuće u kojoj živi sa suprugom Prvoslavom Pajićem (66) i majkom Lidijom. Novinarima koji su je sačekali tvrdila je da je bila naterana da tuče ćerkicu?! Ona je rekla da ju je majka primorala na to preteći joj ubistvom jednoipogodišnjeg sina. Ona je objasnila da je prethodnu noć provela na groblju, kao i jutro, jer se tamo krila.  

Pozvala policiju i ostavila otvorenu vezu

Protiv Zorana F. (50) u septembru je podignuta optužnica zbog nasilja u porodici koje je počinio nad Lidijom Đilas. Njega je u avgustu prijavila Slavica koja je pozvala policiju i ostavila otvorenu vezu da bi mogli da čuju šta radi njenoj majci. Slavica je i 2019. godine Zorana prijavila za nasilje u porodici.

- Noćas i jutros sam bila na groblju, majka me je naterala da bijem decu, ja to nikad nisam radila. Ona me je na sve naterala, a sad će reći da lažem. Rekla mi je: „Sedi, ćero, da se nešto dogovorimo“ i uzela je mog sina kod sebe u krilo. Naredila mi je da bijem ćerku ili će mi ubiti sina. Sve to je snimila, pa objavila. To je uradila kako bi mi se osvetila jer se njen muž Zoran nalazi u zatvoru. Nisam je tako jako tukla - pokušavala je da se opravda Slavica, i dodala da se Zoran nalazi u zatvoru  zbog nasilja u porodici.

Meštani Grocke kažu da se za problem sa majkom koja je brutalno tukla dete znalo godinama.

- Njih svi znaju. Ona u kraju prosi. Preturali su po kontejnerima, on je dolazio i po hranu u narodnoj kuhinji. Prodavali su robu koju nađu, ona je zarađivala na ulici, svašta se priča. Kada su živeli u kući preko puta moje, imali smo probleme sa njom. Uvek je u kući bio haos, vrištali su, pravili buku, deca su istrčavala na ulicu, neko je mogao da ih zgazi - rekao je njihov komšija.

Komšinica je dodala da je više puta viđala policiju kod njih.

- Dva-tri puta sam videla policiju kod njih, ali je nisam nikad ranije videla da tuče decu. Možda je sinoć bila pijana - rekla je njihova komšinica.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Mile Jagodinac

28.10.2022 08:35

Ne mogu da verujem da to postoji, jedan snima drugi bije

Ђока

28.10.2022 08:43

Довољно је рећи Ђилас .