UHAPŠENA MAJKA KOJA JE PRETUKLA DETE Policija stigla u kuću u Grockoj u kojoj se dogodilo strašno porodično nasilje
Instagram/192.rs

Žena, koja je brutalno pretukla svoju maloletnu ćerku i čiji se snimak pojavio na društvenim mrežama, pojavila se ispred svoje kuće, iako policija traga za njom.

Policija je stigla u kuću u Grockoj, u kojoj se odvilo jezivo porodično nasilje, kako bi uhapsili majku koja je zverski pretukla ćerku (3).

Podsetimo, snimak maltretiranje devojčice koji kruži društvenim mrežama uznemirio je sve, a meštani Grocke kažu da se za problem sa majkom koja je brutalno tukla trogodišnje dete znalo godinama.

- Za taj par svi znaju, a i pitanje je da li su deca njegova. On ima više od 70 godina, a ona oko 20. Svi znaju da osim što je prosila, i prostituisala se. Kada su živeli u kući preko puta moje, imali smo problema sa njom, uvek je u kući bio haos, vrištali su, pravili buku, deca su istrčavala na ulicu, neko je mogao da ih zgazi. Preturali su po kontejnerima, on je dolazio i po hranu u narodnoj kuhinji. Prodavali su robu koju nađu, ona je zarađivala na ulici - rekao je M. T.

Slavica Đilas potvrdila je da jeste ona tukla svoju maloletnu ćerku Milicu. Kako je objasnila, to je uradila pod prisilom majke Lidije jer je njen muž, Slavičin očuh Zoran, u zatvoru.

Kako se saznaje, Slavica su zatekli kako ide centrom Begaljice, uplakana.

- Uzela je mog sina Mihajla u krilo i rekla "sedi ovde da rešimo problem". Kakav majko problem da rešimo, pitala sam je. Ona mi je rekla "tuci Milicu na moje oči inače ću Mihajla da ti ubijem. Ja ću sve to da snimam" - rekla je Slavica u prisustvu svog supruga 

Majka kaže da njena majka živi kod njih u kući, što njen suprug potvrđuje i govori da ih on izdržava. U trenutku kada su policija i Centar za socijalni rad došli da oduzmu majci decu, Slavica nije bila kod kuće, otišla je na groblje.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading