ISPOVEST NAPADNUTOG VOZAČA AUTOBUSA Ubo me je nožem i rekao: Pi*ko, i mene su ubadali!
Foto: Privatna arhiva

Nisam ni primetio kada je i kako izvukao nož kojim me je ubo. Pitao sam ga: „Zašto me ubode?“, a on je rekao: „Šta je, pi*ko? Polako, pa i mene su ubadali“.

Ovako počinje svoju ispovest za Alo! vozač autobusa Vladan Kurčubić (47), koga je mladić S. P. (28) juče ubo nožem posle svađe u saobraćaju na uglu Višnjičke i Vuka Vrčevića na Paliluli. Posle napada policija je uhapsila S. P. (28) zbog sumnje da je počinio krivično delo ubistvo u pokušaju.

ISPOVEST NAPADNUTOG VOZAČA AUTOBUSA Ubo me je nožem i rekao: Pi*ko, i mene su ubadali!

Vladan Kurčubić Foto: Privatna arhiva

 

Vladan je za naš list objasnio kako se incident dogodio.

- Išao sam uzbrdo Višnjičkom ulicom i bio sam u desnoj traci. Nije se još ni razdanilo kada sam ga primetio. Pošto-poto je hteo da  pređe u desnu traku, iako je išao paralelno sa autobusom. Zatim je počeo da mi trubi, ablenduje i video sam kako nešto rukama gestikulira - rekao je Vladan, i dodao da mu nije bilo ni na kraj pameti da će zbog saobraćaja biti izboden.

Promašio mi je srce za par centimetara

Vladan je rekao da je napadač promašio njegovo srce za par centimetara i da se sada oporavlja u bolnici.

- Dugo vozim ovde i preko... Imao sam razne situacije zbog nesporazuma u saobraćaju, ali još nikad da me neko ubode. Kada sam kriv, izvinim se i idem dalje, ali ovo što sam sad preživeo pamtiću za ceo život. Možda sam pogrešio što sam se zaustavio i pitao tog lika šta se dešava jer ispade da je u pitanju neki čudak prepun ožiljaka - rekao je Vladan.

- Kada sam zaustavio autobus, mladić je svoj automobil zaustavio paralelno s mojim vozilom. Pitao sam ga šta se dešava i u čemu je problem, a on me je opsovao. Izašao sam u nameri da čujem o čemu govori, ali on i njegova saputnica su krenuli na mene. Prvo me je udario, a potom smo počeli da se rvemo, nakon čega smo obojica pali. Ustao sam i primetio da krvarim. Nisam ni video kada je i kako izvukao nož kojim me je ubo u rebra. Kada sam ga pitao zašto je to uradio, govorio mi je da sam pi*ka i da su i njega ubadali. Kada je policija došla, rekao je da se on branio od mene - priča povređeni vozač.

Vladan, inače, vozi autobus više od dve decenije i uglavnom prevozi radnike. Napadača, kaže, ne poznaje.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Zoran

27.10.2022 10:28

Izasao si iz autobusa da pitas o cemu se radi. Kriv si i momak se samo branio od tebe napasnika.