NEVIĐENA DRSKOST U NEMAČKOJ Srbin i dvojica Crnogoraca obili automobil naočigled vlasnika!
Foto: Printscreen

Neviđena drskost! Srbin (25) i dvojica Crnogoraca, stara 28 i 29 godina, uhapšeni su u Nemačkoj zbog sumnje da su počinili drsku pljačku! Njih trojica su ukrala torbu iz automobila, naočigled vozača i vlasnika vozila na parkingu!

Kako saznajemo, pljačka se dogodila u ponedeljak usred bela dana, oko 14.20 sati, na parkingu supermarketa u Filipstalu u Bad Hersfledu.

- Muškarac (59) iz Filipstala ušao je u svoje vozilo na parkingu ispred prodavnice u ulici Ulsterštrase, kada je jedan maskirani razbojnik otvorio suvozačeva vrata i sa sedišta ukrao sivu torbu od sintetičke kože sa novcem. Pored njega bila su još dvojica maskiranih mladića. Uzeli su torbu, a zatim trčeći pobegli sa parkinga - navode nemački mediji.

NEVIĐENA DRSKOST U NEMAČKOJ Srbin i dvojica Crnogoraca obili automobil naočigled vlasnika!

Foto: Shutterstock

 

Svedoci su pozvali policiju, a zahvaljujući njima, napadači su praćeni sve do zgrade u ulici Am Zolhas. Razbojnici su pali posle 40 minuta od drske pljačke.

- Uhapšen je mladić star 25 godina, srpske nacionalnisti, kao mladići od 28 i 29, obojica crnogorske nacionalnosti. Pored toga policija je pronašla ukradenu torbu i novac, koju su vratili vlasniku. Takođe, kod njih je pronađena i ukradena roba i odeća - navode iz lokalne policije.

Posle saslušanja u tužilaštvu svoj trojici određen je pritvor.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading