ALO! OTKRIVA MOTIV NAPADA NA SINA BIVŠEG PREDSEDINKA Sina Zorana Lilića  prebili zbog devojke?
Printscreen, AlO!

Darko Lilić, sin bivšeg predsednika SRJ Zorana Lilića, navodno je pretučen zbog sukoba oko devojke!

Kako Alo! saznaje, on je u noći između 21. i 22. oktobra bio na krštenju na Senjaku sa osumnjičenim Dejanom Vuksanovićem i Aleksandrom Relićem, koji je u bekstvu.

- Sedeli su za istim stolom i sumnja se da je sukob nastao već tu, ali da je kasnije eskalirao. Prema rečima svedoka napada, Lilić se navodno nabacivao devojci Dejana Vuksanovića, zbog čega je on pobesneo i pretukao ga, a u tome mu se priključio i Relić, koga policija još uvek traži - navodi naš izvor.

ALO! OTKRIVA MOTIV NAPADA NA SINA BIVŠEG PREDSEDINKA Sina Zorana Lilića  prebili zbog devojke?

Alo

 

Podsetimo, napad na sina bivšeg predsednika Jugoslavije dogodio se u naselju West 65 na Novom Beogradu. On se sam potom pojavio u Urgentnom centru sa brojnim povredama, ali je odbijao da policajcima kaže ko ga je i zbog čega tukao.

Jedan nasilnik priznao:Ja sam udario Darka!

Dejan Vuksanović, jedan od osumnjičenih, posle hapšenja je saslušan u Trećem osnovnom javnom tužilaštvu, gde je priznao krivično delo.

- Ja sam udario Darka Lilića i povredio ga - rekao je Vuksanović.

Tužilaštvo je nakon saslušanja predložilo sudiji za prethodni postupak da mu odredi pritvor.

 

- Po prijemu je pregledan, a onda su sa povređenim policajci obavili razgovor. Međutim, on je bio neodređen. Rekao je da je pretučen negde na Novom Beogradu, ali ne i gde. Ubrzo je otkriveno da se pre tuče nalazio na Senjaku, a da se potom našao sa nepoznatim muškarcima u naselju West 65 - rekao je naš izvor.

Reporteri Alo! kontaktirali su i s Darkovim ocem Zoranom Lilićem, koji je potvrdio da njegov sin nije želeo da sarađuje s policijom i rekao da ni sam ne zna zbog čega je napadnut.

- Darko je odrastao i svoj je čovek. Jeste, napadnut je, ali ne znam razlog. Znam da nije želeo da sarađuje sa policijom. Nadam se da će se uskoro otkriti pozadina napada i da ću saznati zašto je pretučen - rekao nam je bivši predsednik SRJ i napomenuo da „isključuje mogućnost da mu je sin napadnut zbog njega ili politike koju on predstavlja“.

- Znam da napad na njega nema nikakve veze sa mnom. S čim tačno ima, saznaću, nadam se, u narednim danima. Rekli su mi da je sada dobro. Ima prelom nosa, a za ostalo ćete morati njega da pitate - rekao je Lilić.

Policija je u međuvremenu došla i do snimka napada koji su snimile bezbednosne kamere na jednoj zgradi u naselju West 65. Na snimku se vidi grupa muškaraca koja razgovara, i to žučno, sudeći prema njihovoj gestikulaciji. U jednom trenutku napadaju jednog od njih, tuku ga i uvlače u džip.

Nekoliko minuta kasnije oni se vraćaju na mesto napada i uklanjaju sve tragove. Međutim, tokom uviđaja su pronađeni tragovi krvi.

Kako je naš izvor ranije rekao, nesumnjivo je da Darko poznaje osobe koje su ga pretukle, ali da ne želi da kaže ko su one ni razlog tuče.

Ipak, Dejan Vuksanović je uhapšen par dana nakon tuče, dok se za Relićem traga već četiri dana.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading