VELJIN MESAR ŠOKIRA SA SVOJIM ZAHTEVIMA Evo šta je tražio Marko Miljković u Specijalnom sudu u Beogradu!
Foto: Alo.rs

Bahat! Marko Miljković, koji se zajedno sa Veljkom Belivukom i njihovom grupom, tereti za brojna krivična dela, među kojima su i brutalna ubistva, ne tereti se jedino za ubistvo Aleksandra Gligorijevića Pukija! Međutim, Miljković je na suđenju tražio da ga okrive i za njegovi likvidaciju, tvrdeći „ironično“ da se jedva izborio da ga optuže za ostalih šest!

Suđenje Veljku Belivuku i njegovoj ekipi počelo je prošle nedelje, a tom prilikom svoju odbranu već na prvim ročištima izneli su Marko Miljković i Veljko Belivuk. Miljković je demonstrirao bahatost, često se javljao za reč, rugao se žrtvama, svedocima okrivljenima, postavljao suluda pitanja sudiji, a u jednom trenutku je šokirao sve prisutne konstatacijom.

VELJIN MESAR ŠOKIRA SA SVOJIM ZAHTEVIMA Evo šta je tražio Marko Miljković u Specijalnom sudu u Beogradu!

Foto: Alo.rs

 

- Ne pominjem se u tački optužnice koja se odnosi na Aleksandra Gligorijevića! Neka me slobodno optuže i za to! Jedva sam se izborio za svih ovih šest tačaka da me optuže! Tražim to ne zato što sam kriv, već želim da dokažem svoju nevinost. Ne možemo da verujemo u to da je neko mrtav, jer to tvrde svedoci saradnici - šokirao je Miljković sve u sudnici svojim ironičnim i bezobzirnim izlaganjem, a zatim se ustremio i na vređanje svedoka okrivljenog Bojana Hrvatina:

- Ne možemo samo na reč da verujemo Hrvatinu. Dečko je završio osnovnu školu, a hteo je da ide na medicinu. On je ispao neki opasan stručnjak za medicinu i ostalo - kazao je on.

Podsetimo, klan Veljka Belivuka na osnovu dve optužnice tereti se za ubistvo Gorana Veličkovića Goksija, Milana Ljepoje, Lazara Vukićevića i Zdravka Radojevića, Aleksandra Gligorijevića Pukija, Nikole Mitića i Gorana Mihajlovića.

Suđenje se nastavlja 7., 8., i 10 novembra.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading