ŠTA SE OVO DEŠAVA? Ove tri brutalne tuče dogodile su se za samo 24 časa , nastavlja se serija nasilja na ulicama Srbije!
PrintSrceen

Prema nezvaničnim informacijama, tuču koja se dogodila ispred objekta izazvali su navijači Crvene zvezde koji su bili u gostima kod Kikinđana. Očevici su sve zabeležili mobilnim telefonima, a na snimcima se vidi tuča u kojoj su se koristili stolovi i stolice!

- Rulja je odjednom nagrnula na vrata lokala. Prvo su lupali siledžijski, hteli su na silu da uđu u kafić - kažu gosti lokala, koji su se u tom trenutku zadesili unutar objekta, blizu ulaza.

- Kafić je bio prepun, mladi su bila unutra, šta bi se desilo da su ušli, pitamo se svi.  Kad nisu pušteni, desila se tuča. Ne znamo šta su jedni drugima rekli. Samo smo u jednom trenutku videli da su svi izašli ispred kafića i nastala je tuča između trojice radnika obezbeđenja i rulje koja je htela da uđe - kaže očevidac.

Dečaku (14) iz čista mira polomili zube

U beogradskom naselju Vinča preksinoć oko 20 časova nekoliko tinejdžera (17) napalo je dečaka od 14 godina, koga su optužili da je dobacivao nekoj devojci.

Sve se odigralo ispred kioska brze hrane, a snimak sa bezbednosne kamere pojavio se na društvenim mrežama. U opisu snimka navodi se da je maloletnik napadnut iz čista mira i da su ga tukli po glavi i polomili mu zube!

Dodaje se da je reč o povučenom i mirnom dečaku koji je uzoran đak srednje škole, kao i da je veoma potresen jer ne zna ni ko je devojka, a kamoli da joj je dobacivao.

Policijska uprava u Kikindi izašla je na lice mesta, kao i vozilo Hitne pomoći. Kako smo saznali, niko od zbrinutih u bolnici nema teže telesne povrede i svi su pušteni na kućni oporavak.

- Pregledani su S. B. (39) koji je dovezen s povredama glave i kolena, M. D. (41), takođe s povredom glave i ramenog dela, i V. M. (49), kojem su povređeni glava i grudni koš. Sva trojica su zbrinuta i puštena na kućno lečenje - kažu u Opštoj bolnici.

ŠTA SE OVO DEŠAVA? Ove tri brutalne tuče dogodile su se za samo 24 časa , nastavlja se serija nasilja na ulicama Srbije!

Foto: Alo.rs

 

Ostaje, međutim, nejasno kako su sva trojica radnika obezbeđenja zadobila lakše telesne povrede, kada je na društvenim mrežama kružila fotografija jednog od povređenih kojem je ušivena glava. Nezvanično saznajemo da je tu fotografiju mogao da napravi samo neko od zaposlenih u bolnici, što će biti predmet interne istrage i tema na sledećem kolegijumu.

Potraga za ubicom koji je tukao Lilića

Policija i dalje traga za Aleksandrom Relićem koji je zajedno sa uhapšenim Dejanom Vuksanovićem (29) iz Herceg Novog u noći između četvrtka i petka brutalno pretukao Darka Lilića (39), sina bivšeg predsednika SRJ i funkcionera SPS Zorana Lilića.

Napad se dogodio u naselju West 65 na Novom Beogradu, a motiv se i dalje utvrđuje, pošto je Lilić odbio da sarađuje sa policijom. Relić je samo dan ranije osuđen na osam godina i deset meseci zatvora jer je nakon dočeka Nove godine 1. januara 2019. ispred restorana na Adi Huji ubio Miloša Stojanovića. Presudu je dočekao u kućnom pritvoru, pa je i dalje nejasno kako je nesmetano mogao da se kreće po gradu i batina ljude.

U Policijskoj upravi Kikinda potvrdili su da se tuča dogodila ispred lokala oko dva sata posle ponoći, kao i da će protiv odgovornih lica biti podnete odgovarajuće krivične prijave.

- O svemu je obavešteno Osnovno javno tužilaštvo u Kikindi - rečeno je za Alo! u policiji.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading