UBIĆU VAS AKO MI NE VRATITE KLJUČEVE Ovako je odbegli napadač na sina Zorana Lilića pucao u glavu mladiću na Adi Huji!
Printscreen, AlO!

Vuksanović je juče uhapšen zbog napada na Lilića, dok se o Reliću još uvek ne zna ništa. Podstimo, sin bivšeg predsednika SR Jugoslavije pretučen je u naselju West 65 na Novom Beogradu. Incident su zabeležile i kamere za video-nadzor. 

UBIĆU VAS AKO MI NE VRATITE KLJUČEVE Ovako je odbegli napadač na sina Zorana Lilića pucao u glavu mladiću na Adi Huji!

Alo

 

Relić je, inače, samo četiri dana ranije osuđen za ubistvo Miloša Stojanovića 1. januara 2019. godine na Adi Huji. 

Marija Đurović, koja je kobnog dana bila sa ubijenim Stojanovićem u kolima, na suđenju je ispričala kako se zločin dogodio. 

- Pričao je: "Što mi ne vratite ključeve, ubiću vas ako ne kažete gde su, izlazite iz auta". Miloš je izašao i rekao mu: "Skloni se, pusti nas da idemo kući". Obišao je oko auta i seo na mesto vozača, a optuženi je išao za njim sa pištoljem i nije dao Milošu da zatvori vrata. Ja sam mu rekla: "O kakvim ključevima pričaš", ali me nije konstatovao. Pretio je Milošu i prislonio mu pištolj na glavu. Kada je on krenuo da upali auto, pucao je - rekla je tada Marija. 

Kako je dodala, Relić je govorio da ona mora da krene s njim jer "ne zna šta s njom da radi". 

UBIĆU VAS AKO MI NE VRATITE KLJUČEVE Ovako je odbegli napadač na sina Zorana Lilića pucao u glavu mladiću na Adi Huji!

Marija Đurović i Miloš Stojanović/Printscreen

 

- Ja sam bila uplašena, u šoku, govorila da neću da idem, molila sam ga da me pusti da ostanem kod Miloša. On je i dalje u ruci imao pištolj, a drugom me vukao iz kola da moram da krenem sa njim. Govorio je: "Ne znam šta ću s tobom, da li da te ubijem ili prebacim preko granice". Rekao mi je da pokupim sve telefone, a ja sam uzela samo svoj. Primetio je to kad smo došli do njegovog auta i rekao mi da se vratim po druge - Miloševe. Ja sam se vratila i nagla iznad Miloša, uzela telefon i pozvala policiju na 192 i samo sam rekla: "Ubistvo, Ada Huja". Zagrlila sam Miloša, a optuženi je došao za mnom, uhvatio me za kosu i vukao iz vozila ka njegovim kolima - rekla je Marija. 

Marija je ispričala da je Relić sat vremena vozio po Beogradu i onda na Brankovom mostu bacio pištolj u reku:

- Držao je sve vreme pištolj, a ja sam shvatila da moram da se borim i ne plašim da bi me pustio. Ubeđivala sam ga da baci pištolj, da policija nema dokaz ako ga uhvati, jer sam se plašila da će me ubiti i pokušavala sam da steknem poverenje da bih se spasila. On je zaustavio auto na kraju Brankovog mosta, odvojio nešto od pištolja, izašao, otrčao do sredine mosta i bacio pištolj. Kad se vratio rekao mi je da me ne može pustiti dok ne pređemo granicu - navela je Đurovićeva.

Oštećena je ispričala da je Relić vozio kroz Staru i Novu Pazovu, a da je pred novim Sadom primetila da je ranjena i da krvari. Pogodio je metak koji je prošao kroz Miloševu glavu.

- On je pominjao da ima prijatelja koji može da izvadi metak, ali ja sam govorila da je duboko, da ću dobiti sepsu i da me vozi u neku bolnicu. On mi je govorio da ne brinem, jer je čistio metke pre nego što je krenuo na doček Nove godine. Iz Novog Sada smo došli u Surčin, gde je razgovarao sa nekim prijateljem, pominjali su smeštaj, da taj ima goste, da ne može da nas primi, da će mu dati karticu. Odatle smo otišli u Meljak u neku vilu i on je na recepciji tražio sobu i davao ličnu kartu. Ja sam toj ženi koja je radila, pokazala da krvarim, nadajući se da će zvati pomoć i ona me pitala da li sam dobro, ali je Aleksandar odgovorio:" Dobro je, bili smo na žurci". Tu smo se zadržali desetak minuta, on me zaključao u sobi i otišao da kupi karticu. Kad se vratio, krenuli smo u Beograd i na ulazu kod Vidikovca se dvoumio da li da me pusti, a ja sam ga ponovo ubeđivala da neću ništa reći. Kazao mi je da ako se ispostavi da sam ga lagala da će me naći sa drugovima i ubiti. Na Čukarici mi je rekao da izađem i da idem ka nekim stepenicama. Mislila sam da će me ubiti, ali je on otišao. Tu je bila stanica i naišao je odmah autobus i ja sam ušla. Tražila sam pomoć, izgubila sam snagu i legla na sedište. Vozač je zvao Hitnu i oni su došli i preuzeli me - zaključila je Marija. 

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading