SRBI OJADILI AMERIKU ZA 16 MILIONA! Pare trošili na skupe provode po klubovima!
Milica Šumaković i Marko Nikolić, Foto: Shutterstock, društvene mreže

Za lančanu prevaru i pranje novca su optuženi Maja Nikolić (34) iz Brukfilda, Marko Nikolić (34) iz La Granža, Nebojša Simeunović (37) iz Lajona, Mijajlo Stanišić (33) iz Viloubruka, Branko Aleksić (33) iz Čikaga, Milica Šumaković (31) iz Čikaga i Đorđe Todorović (32) iz Čikaga.

SRBI OJADILI AMERIKU ZA 16 MILIONA! Pare trošili na skupe provode po klubovima!

Tanjug

 

Oni se terete da su na prevaru prisvojili 16 miliona dolara iz fonda zajmova i grantova za mala preduzeća, koja su privrednicima bila na raspolaganju usled pandemije virusa korona. Prilikom izlaganja, tužilac je rekao da su optuženi 2020. godine podneli lažne prijave Udruženju malih preduzeća u kojima su tvrdili da poseduju i vode različite poslove u Ilinoisu i Floridi.

Optuženi su sredstva koristili za podizanje gotovine i transfere za ličnu korist, saopšteno je iz Tužilaštva. Novac su, između ostalog, trošili i na večere i izlaske po noćnim klubovima.

Tako je Milica Šumaković uslikana sa Markom Nikolićem na vačeri u jednom tek otvorenom elitnom restoranu u Majamiju. U opisu drugog noćnog bara u kojem je boravila stoji da “vrele plesačice održavaju seksi vibracije  u vazduhu dok gosti uživaju u jelu i uz najbolja pića se druže sa prijateljima”.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading