SRBIN NAPRAVIO HAOS U DUBAIJU Nije hteo da se skloni iz leve trake, pa na semaforu ispesničio Arapina!
Foto: Shutterstock

Nesvakidašnji incident! Srbin (39) novčano je kažnjen sa skoro 3.000 dolara u Dubaiju u Ujedinjenim arapskim emiratima, jer je izudarao čoveka na semaforu posle sukoba u saobraćaju! Srbin nije želeo da se skloni iz leve trake, zatim se inatio s drugim vozačem, pa ga sačekao na semaforu i udario u glavu!

Kako saznajemo, sukob se dogodio usred podneva na putu Al Kail u Dubaiju, a da nikome nije jasno zbog čega je to naš državljanin uradio.

- Srbin je vozio levom trakom na putu Al Kail, kada je žrrtva Arapin, automobilom išao iza njega i signalizirao mu svetlima da se pomeri kako bi prošao. Optuženi je odbio da promeni traku, a drugi vozač je prešao u desnu i ubrzao kako bi prošao. Međutim, tada je Srbin pokušao da uleti u desnu traku ispred njega - navodi sud.

SRBIN NAPRAVIO HAOS U DUBAIJU Nije hteo da se skloni iz leve trake, pa na semaforu ispesničio Arapina!

Shutterestock/Ulf Wittrock

 

Drugi vozač je ispričao do detalja šta se dogodilo.

- Bilo je oko 15.21, a ja sam se kretao brzinom od 119 kilometara na sat. Ispred mene je bilo vozilo u levoj traci i pokušao sam da ga upozorim paljenjem svetla, ali on nije obraćao pažnju. Žurio sam i promenio sam traku, prešao u desnu, ali je vozač pokušao zatim da skrene ispred mene. Zatim me je pratio dok se nismo zaustavili na semaforu - kazala je žrtva.

Na semaforu je Srbin izašao iz svog vozila i otišao do drugog automobila.

- Kada je žrtva otvorila prozor, optuženi ga je udario pesnicom u lice i pobegao s mesta incidenta - navode lokalni mediji.

Srbin je optužen za fizički napad i kažnjen je sa oko 10.000 dinara ( 2.720 dolara).

- Optuženi je prvo u policiji priznao krivicu, a zatim je na sudu negirao - navode mediji i dodaju da je Arapin zbog povrede morao da se javi lekaru.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading