ZARATILI ZBOG ZABRANJENE LJUBAVI: Dve porodice se tukle motkama na ulici, troje povređeno
Printscreen

Italijanska policija je zatekla 30-ak ljudi naoružanih šipkama i motkama i trojicu povređenih. Motiv sukoba je, kako pišu italijanski mediji, zabranjena ljubav!

-U senci Bolonje, osujećena ljubav lokalnih Romea i Julije ne završava se bodežima, spletkama i otrovima. O ovom braku raspravljalo se direktno - piše portal ilrestodelcarlino.it.

Momak i devojka, oboje poreklom sa KiM, dugo su skrivali svoju vezu, a onda je neko u porodici to saznao. Oko tri sata popodne napeta atmosfera je eksplodirala. Sve je počelo oko ručka, uvredama između pedesetogodišnjaka i još trojice muškaraca. S jedne strane stali su rođaci devojke (28), a s druge porodica nesuđenog mladoženje (30).
ZARATILI ZBOG ZABRANJENE LJUBAVI: Dve porodice se tukle motkama na ulici, troje povređeno

Printscreen

 

-Jedan grupa počinje da se okuplja, pristiže još ljudi, ubrzo je na ulici njih tridesetak. Po dolasku policije, nastao je opšti stampedo. Trojica povređenih ostaju da leže na ulici, jedan od njih je u teškom stanju. Reč je o pedesetogodišnjaku koji krvari od teškog udarca u nogu - pišu mediji.

Dvojica teže povređenih su kolimaa Hitne pomoći prevezena u bolnicu dok je trećem pomoć ukazana na licu mesta. Nakon toga policija je započela istragu kako bi utvrdila šta se tačno dogodilo i motiv ovog sukoba. Nije im trebalo puno, jer su čitavu stvar razjasnile već prve izjave svedoka, uznemirenih prizorom nasilja na ulici.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading